Netflix Daily

Netflix Daily: Eigen serie Anna Sorokin en Love is Blind: After the Altar 3

Inventing Anna was in 2022 een hele grote hit en draaide om Anna Sorokin. De fraudeur komt nu met een eigen televisieserie. Love is Blind seizoen 3 zit er al enige tijd, dus hoe gaat het nu met de koppels? After the Altar is in aantocht!

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Anna Sorokin komt na Inventing Anna met eigen serie

In de serie Inventing Anna hebben we kunnen zien hoe Anna Sorokin erin slaagde om iedereen op te lichten. Ze zat enige tijd in de gevangenis, maar is nu vrijgelaten. Wel met elektronische huisarrest, maar dat is voor haar voldoende om weer in de schijnwerpers te stappen. Sorokin maakt namelijk een eigen televisieserie waarin ze verschillende gasten uit gaat nodigen om mee te dineren. Waar en wanneer de serie te zien zal zijn is nog niet bekend.

Love is Blind: After the Altar seizoen 3 in aantocht

Hoe gaat het nu met de koppels uit Love is Blind seizoen 3? Zoals na ieder seizoen staat er een reünie aflevering gepland, genaamd After the Altar. Netflix heeft nu een releasedatum aangekondigd, namelijk 10 februari. Dan gaan we zien hoe het de vijf stellen nu vergaat, waarvan zoals in de finale helder werd lang niet iedereen de eindstreep heeft gehaald. Maar hoe verging het een ieder daarna?

Below Deck Sailing Yacht verrast op Netflix

De geliefde realityserie Below Deck komt met een nieuwe reeks op Netflix. Eerder was de originele serie al met een aantal seizoenen te zien op de streamingdienst. Nu heeft Netflix aangekondigd dat Below Deck Sailing Yacht in februari op de dienst zal verschijnen.

Lees alles over Below Deck Sailing Yacht

Manifest seizoen 4 deel 2 komt eerder dan gedacht: “Dit voorjaar!”

De slotafleveringen van Manifest kun je eerder kijken op Netflix dan velen hadden verwacht. In november werd het eerste deel van het vierde seizoen gelanceerd, terwijl de opnames van de resterende afleveringen toen nog in een afrondende fase waren. Nu is er meer bekend over de slotepisodes.

Lees alles over Manifest

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Daniel Spellbound (2 seizoenen) Kinderen 2023 2023-01-26
Record of Ragnarok (2 seizoenen) Anime 2023 6.2 2023-01-26

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?