Netflix Daily

Netflix Daily: Tweede seizoen Movies That Made Us, nieuwe oorlogsdocumentaire besteld

Netflix heeft groen licht gegeven voor een tweede seizoen van The Movies That Made Us. Daarnaast heeft de streamingdienst een nieuwe indrukwekkende oorlogsdocumentaire besteld.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Movies That Made Us krijgt tweede seizoen

Netflix boekte in het verleden grote successen met de documentaire The Toys That Made Us. Kijkers werden daarin meegenomen naar speelgoed dat in hun jeugd uiterst populair was. Met The Movies That Made Us verscheen vorig jaar een spin-off waarin de films van toen behandeld werden. Nu is duidelijk geworden dat er een tweede seizoen komt van The Movies That Made Us.

Netflix bestelt nieuwe oorlogsdocumentaire

Regisseur Koen Mortier mag voor Netflix aan de slag met een gloednieuwe oorlogsdocumentaire. In de reeks worden we meegenomen naar de Tweede Wereldoorlog. De serie bestaat uit twaalf afleveringen en heet The Liberation Route. We worden meegenomen in verhalen van soldaten, verzetsstrijders en burgers. Een releasedatum is nog niet bekend.

Eerste teaser Vis a Vis: El Oasis verschenen

Vis a Vis groeide vorig jaar uit tot een groot succes bij Netflix, maar na vier seizoenen kwam er ook slecht nieuws voor de fans van de Spaanse hitserie. De reeks kwam ten einde, maar spoedig daarna werd ook duidelijk dat er ook een spin-off zou komen waarin het verhaal van Macarena en Zulema verder gaat. Daarvan is nu de eerste officiële teaser verschenen.

Lees alles over Vis a Vis

Deze films en series komen in maart op Netflix

Maart staat alweer voor de deur en het belooft een drukke maand te worden op Netflix. Een overzicht wat er in de eerste helft van maart gaat verschijnen. Met onder meer een nieuwe waslijst een Ghibli-films.

Lees alles over maart

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Men in Black: International Actie 2019 5.6
I Am Not Okay With This (1 seizoen) Komedie 2020
Popstar: Never Stop Never Stopping Komedie 2016 6.7
The Darkness Horror 2016 4.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?