Netflix Daily

Netflix Daily: You, Homeland, Atypical en 4 nieuwe Franse films

Russian Doll-acteur te zien in You seizoen 2, Man Claire Danes krijgt rol in finaleseizoen Homeland en Atypical is de casting voor het nieuwe seizoen begonnen. Daarnaast zijn er vier nieuwe Franse films aangekondigd en puilt het verwijderalarm uit.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Russian Doll-acteur in You seizoen 2

Opnieuw is een nieuwe acteur bekend geworden voor You seizoen 2. Charlie Barnett, die we in Russian Doll zagen als Alan Zaveri, heeft de cast versterkt voor het tweede seizoen. Hij kruipt voor You in de huid van Gabe, de beste vriend van Love (Victoria Pedretti).

Man Claire Danes in finaleseizoen Homeland

Homeland krijgt nog één seizoen en voor dat laatste seizoen is nu een nieuw castlid bekend geworden. Hugh Dancy, de man van Claire Danes, heeft de rol van John Zabel te pakken. Zabel is een Washington-adviseur die een rol speelt in het Witte Huis als nieuwe politieke adviseur van de president.

Weer vier nieuwe Franse films aangekondigd

Netflix richt zich steeds meer op zijn Originals en dat levert binnenkort weer vier nieuwe Franse titels op. De streamingdienst heeft drie nieuwe documentaires aangekondigd onder de werktitels: Move, Gims en Anelke en een actiefilm genaamd ‘Of Earth And Blood’. Move gaat over zes choreografen, Gims vertelt het verhaal over een Franse rapper en Anelka is een documentaire over Nicolas Anelka.

Casting voor nieuwe seizoen Atypical gestart

Voor het nieuwe seizoen van Atypical wordt ook gezocht naar nieuwe castleden. De makers van de serie brachten fans daarvan op de hoogte door een foto te plaatsen op social media waarop een bordje van Atypical Casting te zien is. Wanneer de serie terugkeert voor zijn derde seizoen is nog onduidelijk.

Verwijderalarm: 125 titels op de nominatie

Het verwijderalarm is deze week bomvol. Liefst 125 titels staan op het punt om april niet te halen. Daartoe behoren onder meer diverse BBC-series, diverse internationale films én Nederlandse producties en de documentaire van Avicii.

Lees alles over het Verwijderalarm

Trailer The Perfect Date verschenen

The Perfect Date heeft een trailer gekregen van Netflix. De film met hoofdrollen voor Noah Centineo en Riverdale-ster Camila Mendes is vanaf 12 april te bekijken bij de streamingdienst. Met de trailer krijgen we alvast een klein kijkje in de serie.

Lees alles over The Perfect Date

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
Romance is a Bonus Book (1 seizoen) Drama 2019 7.6
Shadowhunters (2 seizoenen + S03E15) Drama 2018 6.5
Supergirl (3 seizoenen + S04E16) Actie 2019 6.4
De Matchmaker Komedie 2018 6.2
Inglourious Basterds Actie 2009 8.3
Nate Bargatze: The Tennessee Kid Stand-up 2019

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?