Netflix Daily

Netflix Daily: Black-ish-maker terug met sitcom, Sports Emmy Awards

De maker van Black-ish gaat aan de slag met een nieuwe familie sitcom. Daarnaast blijkt Netflix genomineerd te zijn voor een Sports Emmy Award. In de categorie documentaires maakt het met twee series kans op een prijs.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Black-ish-maker werkt aan nieuwe sitcom

Kenya Barris blijkt achter de schermen te werken aan een nieuwe familie sitcom voor Netflix. Na het succes van Black-ish blijkt de bedenker nu aan de slag te zijn gegaan met #blackAF. Daarin mogen we van Barris een gloednieuwe kijk op het genre familie-sitcom verwachten. We zien in de nieuwe sitcom hoe Barris en zijn familie zich moeten aanpassen aan een wereld die ze niet zo goed kennen. De trailer is alvast verschenen.

Netflix genomineerd voor Sports Emmy Award

Netflix is genomineerd voor een Sport Emmy Award. In de categorie sportdocumentaireseries is Netflix met twee titels genomineerd. De eerste titel die kans maakt op de award is Basketball or Nothing, terwijl ook Last Chance U genomineerd is. De concurrenten zijn Hard Knocks van HBO en Quest for the Stanley Cup en Why We Fight van ESPN+.

Extra Verwijderalarm: 55 titels gaan niet mee naar april

Het Extra Netflix Verwijderalarm brengt een forse lijst met zich mee. Het einde van de maand nadert en zoals aangekondigd zouden we een update brengen zodra duidelijk was welke films er op de laatste dag van maart zouden gaan verdwijnen.

Lees alles over het Verwijderalarm

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 13

De lijst met meest populaire titels op Netflix is nog nooit zo overhoop gegooid als deze week. Dat veel mensen thuis zitten zorgt ervoor dat er massaal wordt gekeken naar Netflix. En zo vliegen de nieuwe films en series dan ook de lijst binnen.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

7SEEDS (2 seizoenen) Anime 2020
Black Lightning (3 seizoenen) Actie 2020 7.1
Unorthodox (1 seizoen) Drama 2020
Overcomer Drama 2019 6.5
Happy Old Year Drama 2019 7.7

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gistern

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?