Netflix Daily

Netflix Daily: De langste date ooit en Zweedse romcom

Matt Robertson en Khani Le hadden twee hele leuke dates, alleen de derde werd de langste ooit! De Zweedse romcom One More Time is tevens aangekondigd

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

De langste date ooit is verwerkt tot docu

Matt Robertson en Khani Le zagen het helemaal zitten. Ze hadden via een dating-app al twee dates gehad in New York, nu was het tijd voor een echte kennismaking. Vijf dagen Costa Rica werd er geboekt. Het werd de langste date ooit, want ze kwamen het eiland niet meer af door de pandemie. De twee filmden alles en levert nu de docu Longest Third Date ooit, vanaf 18 april te zien op Netflix.

Zweedse romcom One More Time in april op Netflix

De Zweedse romcom One More Time is aangekondigd door Netflix. Vanaf 21 april is de film te zien op de streamingdienst met Hedda Stiernstedt in de hoofdrol, bekend van The Restaurant. Ze vertolkt Amelia, die op de avond voor haar veertigste verjaardag wordt aangereden door een vrachtwagen. Als ze wakker wordt is ze terug in 2002, de dag van haar achttiende verjaardag. De kans om alles opnieuw te doen, of zit ze in een tijdlus?

Vier nieuwe karakters in The Sandman seizoen 2

The Sandman seizoen 2 gaat een hele hoop nieuwe karakters introduceren, zo weten we nu al. We krijgen een aantal nieuwe broers en zussen van Dream voorgeschoteld en één ander personage, namelijk: Delirium, Destiny, Wanda en Destruction.

Lees alles over The Sandman

Eerste beelden en releasedatum To All The Boys spin-off Xo, Kitty

Netflix heeft de eerste beelden en de releasedatum van Xo, Kitty bekendgemaakt. Lange tijd was het wachten op de spin-off van To All The Boys I’ve Loved Before, maar nu weten we er eindelijk meer over. Zo draait het in de spin-off helemaal om Lara Jeans zusje Kitty Song Covey (Anna Cathcart).

Lees alles over Xo, Kitty

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Crash Course in Romance (1 seizoen) Romance 2023 8.0 2023-03-26
The Secret: Dare to Dream Drama 2020 6.4 2023-03-25

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?