Netflix Daily

Netflix Daily: Turn Up Charlie geannuleerd, trailers Dead To Me en Into The Night

Het ziet ernaar uit dat het al na één seizoen over en uit is voor Turn Up Charlie. De serie zou namelijk al geannuleerd zijn. Daarnaast is de trailer van het tweede seizoen van Dead To Me verschenen en is de officiële trailer van de eerste Belgische Netflix Original Into The Night gelanceerd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

‘Turn Up Charlie al na één seizoen geannuleerd’

Het ziet ernaar uit dat het over en uit is voor Turn Up Charlie. De komedieserie zou al na één seizoen stoppen, tot teleurstelling van Idris Elba. “Hij was zelfs aan het werken aan nieuwe ideeën maar kreeg het balletje niet aan het rollen.” Netflix zou de knoop hebben doorgehakt om geen tweede seizoen te bestellen.

Trailer Dead To Me seizoen 2 verschenen

Het tweede seizoen van Dead To Me komt nu echt razendsnel naar Netflix. Op 8 mei is het raak en in aanloop naar die release is de officiële trailer van seizoen 2 verschenen. Daarin zien we de twee merkwaardige vriendinnen Jen en Judy alvast voorbij komen. Het is de vraag hoe het nu verder moet met hen nadat er een nieuwe dode is gevallen.

Officiële trailer Into The Night gelanceerd

Komende vrijdag verschijnt de eerste Belgische Netflix Original genaamd Into The Night. De serie vertelt een ijzingwekkend verhaal. De zon staat op het punt om alles te vernietigen. Om te overleven vertrekt een groep passagiers met de bemanningsleden in een nachtvlucht vanuit Brussel nar het westen om de nacht in te vliegen.

Blaast Netflix ook Toy Boy nieuw leven in met tweede seizoen?

Met Toy Boy heeft Netflix opnieuw een Spaanse hitserie te pakken. De streamingdienst gooide al hoge ogen met onder meer La Casa de Papel en nu blijkt dat die serie en Toy Boy misschien wel meer op elkaar lijken dan eerder gedacht. Opmerkelijk genoeg scoorden beide series in het begin in Spanje niet heel goed, maar zijn ze op Netflix volledig opgeleefd. Nu is het de vraag of er van Toy Boy ook een vervolg komt.

Lees alles over Toy Boy

Komt Pretty Little Liars terug op Netflix?

Komt Pretty Little Liars terug op Netflix? De streamingdienst heeft lange tijd alle seizoenen van de populaire reeks online gehad, maar sinds april 2020 is PLL verdwenen. Komt de serie terug? Voorlopig ziet het er slecht uit, al is Pretty Little Liars in Nederland nog wel te zien.

Lees alles over Pretty Little Liars

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Coronavirus, Explained (1 seizoen) Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?