Netflix Daily

Netflix Daily: Volgende Adam Sandler-film en duistere serie Terzi

Na het succes van Murder Mystery 2 komt de volgende Adam Sandler film alweer richting Netflix. De komende maand gaan we tevens een beroemde kleermaker volgen die in een web van leugens terecht komt.

Adam Sandler terug met alweer een nieuwe komediefilm

Murder Mystery 2 hebben we amper achter de kiezen, of de volgende Adam Sandler film staat alweer in de planning. Het gaat om een film met een erg lange titel: You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah. Deze zomer zal de film verschijnen, waar de bat mitswa van Stacy volledig in het honderd loopt. En je kunt uittekenen dat Sandler hier – al dan niet bewust – een groot aandeel in heeft.

Beroemde kleermaker komt in een web terecht: Terzi

De maand mei opent onder meer met de serie Terzi. In deze thrillerdrama volgen we een beroemde kleermaker. Hij denkt alles goed voor elkaar te hebben, tot hij verstrikt raakt in een web van leugens. De Turkse serie is vanaf 2 mei te zien op Netflix. De trailer is alvast verschenen.

De 20 populaire op Netflix: Diplomatieke oplossing duwt The Night Agent opzij

Een maand stond er geen enkele maat op The Night Agent, maar nu is de serie eindelijk aan de kant geschoven. The Diplomat wist uiteindelijk de juiste oplossing te vinden om de klus te klaren. Zo is deze serie van de makers van Homeland de nieuwe nummer één in de lijst van meest populaire films en series op Netflix.

Lees alles over The Diplomats

Virgin River-fans opgelet: Ransom Canyon de ultieme opvolger

Na het grote succes van verschillende romantische dramaseries op Netflix, is de streamingdienst hard aan de slag gegaan met nieuwe varianten. Nadat onder meer Virgin River, Sweet Magnolias en Firefly Lane uitgroeiden tot absolute favorieten, mogen we ons nu ook opmaken voor Ransom Canyon. Het project werd in augustus 2022 voor het eerst aangekondigd en toont veel gelijkenissen met… Virgin River!

Lees alles over Ransom Canyon

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Workin’ Moms (7 seizoenen) Komedie 2023 5.5 2023-04-26
El Amor Después del Amor (1 seizoen) Drama 2023 2023-04-26
Gorzko, Gorzko! Romance 2022 2023-04-26

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van giste+ren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?