Netflix Daily

Netflix Daily: Schilling over laatste seizoen OITNB, Riverdale-playlist verschenen

Taylor Schilling heeft zich uitgelaten over het laatste seizoen van Orange is the New Black. Daarnaast is een Riverdale-playlist verschenen en heeft Netflix de rechten gekocht van Atlantique.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Schilling (Piper Chapman) over laatste seizoen OITNB

Taylor Schilling die voor Orange is the New Black in de rol kruipt van Piper Chapman, heeft zich uitgelaten over het laatste seizoen van de serie. “”Ze begint weer te leren ontdekken wat het is om weer in de burgerwereld te leven. Ze leert dat vrijheid niet gelijk komt zodra je uit de gevangenis stapt. Ze wordt een beetje brutaler en laat zien wat ze wil in plaats van proberen te passen in het ideale plaatje.”

Voor Chapman wordt het een uitdaging om gescheiden te worden van Alex Vause (Laura Prepon). “Dat is echt waar het dit seizoen om gaat. Ik denk dat dat uiteindelijk het meest onderzocht wordt. Piper komt erachter dat Alex echt een deel van haar is. Dat is de keuze die ze maakt, dat Alex’ liefde heel belangrijk voor haar is.”

Netflix koopt rechten van Cannes-winnaar Atlantique

Netflix heeft de rechten binnengehaald van Cannes-winnaar Atlantique. De Afrikaanse film gaat door Netflix uitgebracht worden in een hele rits landen, maar helaas niet in Nederland. Met de aankoop lijkt de streamingdienst zich te richten op de Afrikaanse markt.

Nederlandse vertaling van Stranger Things-boek verschijnt in juni

Suspicious Minds van Stranger Things is onderweg naar Nederland. Op 28 juni kunnen we de Nederlandse vertaling van het eerste Stranger Things-boek verwachten. Het boek heet Verwante Geesten in het Nederlands en kost 21,99 euro.

Koop: Stranger Things – Verwante Geesten

Alle muziek uit Riverdale in een playlist

De afgelopen drie seizoenen hebben we flink wat liedjes voorbij horen komen in Riverdale. Popbuzz is dan ook aan de slag gegaan met een lijst waar we liefst 75 nummers horen, alle liedjes die tot op heden te horen waren in de serie. Met onder meer Billie Ellish en Beyoncé.

Lees: Alles over de liedjes uit Riverdale in een playlist

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
Patriot Act with Hasan Minhaj (S03E03) Cabaret 2018
Dynasty (2 seizoenen) Drama 2019 6.4
Hotel Artemis Actie 2018 6.1
The Dark Crystal Familie 1982 7.2
Javier Guzman – Ga-Bie-Jer Stand-up 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag