Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer The Old Guard en producent The Circle naar Netflix

Netflix heeft de officiële trailer van The Old Guard gelanceerd. Het gaat om een nieuwe actiefilm die op 10 juli op de streamingdienst verschijnt. Daarnaast gaat de producent van The Circle aan de slag in het non-fictie team van Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Trailer The Old Guard gelanceerd

De officiële trailer van The Old Guard is toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In de actiefilm is een hoofdrol weggelegd voor Charlize Theron. Zij leidt een groep strijders die een bijzondere kracht hebben. Ze kunnen namelijk niet doodgaan. Als een partij ontdekt wat hun geheime kracht is, moet nieuwkomer Nile ingrijpen. The Old Guard komt op 10 juli naar Netflix.

Producent The Circle exclusief aan de slag voor Netflix

Britse content wordt voor Netflix steeds belangrijker en in dat kader gaat Daisy Lilley nu exclusief aan de slag voor de streamingdienst. De uitvoerend producent van The Circle is toegevoegd aan het non-fictie team van Netflix. In haar nieuwe functie wordt ze verantwoordelijk voor het bestellen van wereldwijde entertainment formats vanuit het Verenigd Koninkrijk.

Slotseizoen Dark krijgt bijzondere releasedatum

Dark zal worden afgerond op de enige datum die daarvoor geschikt is. Netflix heeft het lang spannend gehouden of alle volgers de releasedatum juist hadden geraden, het bleek uiteindelijk zo te zijn. Deze zomer zal de Duitse Original Serie worden afgerond met het derde seizoen en wel vanaf 27 juni. Een speciale datum.

Lees alles over Dark

Verwijderalarm: 24 titels gaan niet mee naar juni

Het Netflix Verwijderalarm is wel eens langer aan het einde van een maand. Dan lopen de meeste licenties af, voor mei valt dat vooralsnog mee. Er staan 24 titels op de lijst om deze maand nog te verdwijnen, daarnaast krijgt juni al aardig vorm.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The 100 (6 seizoenen + S07E01) Sci-Fi 2019 7.8
Hannah Gadsby: Douglas Stand-up 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?