Netflix Daily

Netflix Daily: Nederlandse game wordt Netflix-serie, eerste beelden Rowan Atkinson in Man vs Bee

Een Nederlandse game wordt omgedoopt tot Netflix-serie. Het gaat om Horizon Zero Dawn. Ook heeft Netflix de eerste beelden gelanceerd van de nieuwe Netflix-serie met Rowan Atkinson (Mr. Bean) in de hoofdrol. Man vs Bee verschijnt op 24 juni op Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nederlandse game Horizon Zero Dawn wordt Netflix-serie

Een Nederlandse game wordt omgedoopt tot Netflix-serie. Het gaat om Horizon Zero Dawn, een game die afkomstig is van het Amsterdame Guerrilla Games. Het is Sony die het goede nieuws naar buiten heeft gebracht. Ook komt er een Netflix-productie rond Gran Turismo.

Eerste beelden Rowan Atkinson in Man vs Bee

Netflix heeft de eerste beelden gelanceerd van de nieuwe Netflix-serie met Rowan Atkinson (Mr. Bean) in de hoofdrol. Man vs Bee verschijnt op 24 juni op Netflix. De serie draait om de stuntelende vader Trevor die probeert te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past.

Entrevías seizoen 2 kan razendsnel op Netflix verschijnen

De serie Entrevías is de verrassing van dit moment op Netflix. De Spaanse thriller houdt ons acht afleveringen van ruim een uur aan de buis gekluisterd. En daar zal het niet bij blijven, want het tweede seizoen blijkt er al te zijn!

Lees alles over Entrevías

Spaanse serie Bienvenidos A Edén vernieuwd voor tweede seizoen

Goed nieuws voor de fans van Bienvenidos a Edén alias Welcome to Eden. De Spaanse serie is officieel vernieuwd voor een tweede seizoen. Dat is maar goed ook, want het eerste seizoen van de Spaanse show liet kijkers achter met een grote cliffhanger.

Lees alles over Bienvenidos a Edén

Het nieuwe aanbod van gisteren:

My Little Pony: Wees Trouw Aan Jezelf Kinderen 2022 2022-05-26

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?