Netflix Daily

Netflix Daily: Meghan Markle terug in Suits? When They See Us grote hit

Meghan Markle Suits

Keert Meghan Markle dan toch terug in Suits? Een trailer van het slotseizoen laat fans twijfelen. Daarnaast blijkt When They See Us een grote hit op Netflix en is de sterrencast voor The Dark Crystal: Age of Resistance nog verder uitgebreid.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Meghan Markle toch terug in Suits?

De geruchten rondom Meghan Markle en een terugkeer in Suits zijn de wereld nog altijd niet uit. De actrice was jarenlang in de reeks te zien als Rachel Zane, maar verliet de serie op het moment dat ze ging trouwen met prins Harry. Nu ze in een trailer van het negende seizoen is te zien, hebben fans het idee dat ze mogelijk terugkeert. Het gaat tot op heden echter slechts om flashbacks. Of ze echt terugkeert is nog zeer de vraag. Mike (Patrick J. Adams) keert wel terug voor het slotseizoen van Suits.

Sterrencast voor The Dark Crystal: Age of Resistance

Netflix heeft de cast van The Dark Crystal: Age of Resistance uitgebreid met nóg meer bekende namen. Lena Headey (Game of Thrones), Benedict Wong (Avengers: Endgame), Awkwafina en Sigourney Weaver vertolken een rol in de nieuwe serie van Netflix. Eerder waren onder andere Taron Egerton, Anya Taylor-Joy en Nathalie Emmanuel al aangekondigd. De film is vanaf 30 augustus te bekijken op Netflix.

When They See Us bekeken door meer dan 23 miljoen Netflix-accounts

When They See Us heeft heel wat losgemaakt. De serie over vijf zwarte jongeren die onterecht vastzaten voor een verkrachting heeft heel wat stof doen opwaaien. Nu blijkt dat de serie massaal is bekeken op Netflix. Meer dan 23 miljoen accounts wereldwijd hebben naar de serie over de Central Park Five gekeken.

Hier gaat Undercover seizoen 2 over

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het tweede seizoen van Undercover. Inmiddels is duidelijk wat we mogen verwachten van het vervolg van de reeks. Bob, gespeeld door Tom Waes, gaat opnieuw undercover. Ditmaal bij een illegale wapenhandel. Ondertussen zit Ferry Bouman (Frank Lammers) nog altijd vast en vraagt hij zich af door wie hij gepakt is.

Lees alles over Undercover

Trailer slotseizoen Orange is the New Black

Netflix heeft de trailer naar buiten gebracht van het slotseizoen van Orange is the New Black. We gaan zien hoe het Piper Chapman vergaat nu ze eindelijk vrij is gekomen en een leven buiten de gevangenis op moet bouwen zonder Alex Vause. Ook de inmates krijgen weer een belangrijke rol in het laatste seizoen. Ook is onderstaande nieuw artwork gelanceerd.

Lees alles over Orange is the New Black trailer

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Kahaani Thriller 2012 8.1
Hikaru Utada Laughter in the Dark Tour 2018 Muziek 2018
The Golem Horror 2018 6.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren