Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix maakt live-action serie over Pokémon, nieuwe truecrime docu

Netflix heeft een live-action serie over Pokémon aangekondigd. Naar verluidt gaat Lucifer showrunner Joe Henderson aan de slag met de serie. Daarnaast is er ook een nieuwe truecrime documentaire aangekondigd genaamd Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix maakt live-action serie over Pokémon

Netflix is in een vroeg stadium met de ontwikkeling van een live-action serie van Pokémon. Dat hebben bronnen laten weten aan Deadline. Veel details zijn er nog niet, maar naar verluidt is Lucifer showrunner Joe Henderson verantwoordelijk voor het schrijven en produceren van de serie. Het zou overigens niet de eerste keer zijn dat Pokémon een live-action uitvoering krijgt. In 2019 verscheen Detecitve Pikachu met Ryan Reynolds en Justice Smith.

Nieuwe truecrime documentaire aangekondigd over Britse seriemoordenaar

Netflix heeft de nieuwe truecrime documentaire Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes aangekondigd. De film komt op 18 augustus naar Netflix en vertelt het verhaal van de meest beruchte Britse seriemoordenaar Dennis Nilsen. Hij bevestigde in 1983 dat hij vijftien moorden heeft gepleegd. Hieronder bekijk je de eerste beelden.

Happy little trees! Bob Ross komt naar Netflix

Het is misschien wel één van de meest bekende cultprogramma’s. Bob Ross en zijn schilderprogramma. Hoe hij je meeneemt van een wit doek naar een prachtig landschap. Noem het ideale wegdroomtelevisie. Je zapt er langs en je blijft altijd hangen. Binnenkort kun je ook naar Bob Ross kijken op Netflix!

Lees alles over Bob Ross

8 Brandende vragen voor Virgin River seizoen 4

Het derde seizoen van Virgin River heeft weer heel wat kijkers geboeid. Seizoen 3 liet ons echter ook achter met heel wat vragen. Met ieder personage lijkt wel iets aan de hand. In dit artikel vind je acht brandende vragen waar we antwoord op hopen te krijgen in het vierde seizoen van Virgin River. Alhoewel seizoen 4 nog niet officieel is aangekondigd door Netflix, wijst alles erop dat hij er gaat komen.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Judy Muziek 2019 6.8 2021-07-26

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?