Netflix Daily

Netflix Daily: Zac Efron en Netflix aangeklaagd, Bob Odenkirk als herboren na hartaanval

Acteur Zac Efron en Netflix zijn aangeklaagd vanwege het reisprogramma Down to Earth en Bob Odenkirk (Saul Goodman uit Better Call Saul) voelde zich als herboren na zijn hartaanval!

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Zac Efron en Netflix aangeklaagd

Hollywood-acteur Zac Efron en Netflix sloegen de handen ineen om het reisprogramma Down to Earth with Zac Efron te maken, maar dat krijgen de beroemdheid en de streamingdienst nu al een boemerang terug in het gezicht. Ze zijn namelijk aangeklaagd! Down to Earth Organics LLC claimt dat de acteur en Netflix consumenten misleiden met de show. Het lifestylemerk, dat snackrepen verkoopt en een podcast maakt over gezondheid en dergelijk, stelt de rechten voor de naam ‘Down To Earth’ voor media- en entertainmentdoeleinden in handen te hebben. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Bob Odenkirk (Better Call Saul) kreeg energie van hartaanval

Bob Odenkirk, die de rol van Saul Goodman speelt (of eigenlijk: speelde) in de Netflix-serie Better Call Saul, werd een tijdje geleden getroffen door een hartaanval. Positief als hij is stelt de acteur echter dat het vervelende voorval hem óók nieuwe energie heeft gegeven: “Mijn vrouw kwam me in het ziekenhuis opzoeken na de operatie en ik zat de volgende ochtend gelijk rechtop. Laten we aan het werk gaan! Als je acteert leef je je in andermans leven in. Je weet eigenlijk nooit wat er daarna gebeurt. Dat werd voor mij een stuk makkelijker met deze nieuwe kijk op de wereld.” Good for you, Bob.

Netflix deelt eerste beelden 365 DNI deel 3

Het derde deel van 365 DNI is al razendsnel in aantocht op Netflix. Ondanks dat we pas sinds april aan de slag kunnen met de tweede film in de reeks, staat de release van deel 3 gepland op 19 augustus. Om fans alvast klaar te stomen voor 365 Days deel 3 heeft Netflix nu de eerste vier minuten van de nieuwe film online geplaatst. Je kunt ze vinden als je de onderstaande link volgt!

Lees alles over 365 DNI deel 3

Komt er ook een DI4RIES seizoen 2?

Wanneer komt DI4RIES seizoen 2 op Netflix? Netflix heeft met Di4ries een gloednieuwe tienerserie te pakken. De serie is afkomstig uit Italië en de verwachtingen waren voor de release al hoog. Nu is de vraag echter: komt er ook een tweede seizoen van de show? Alles wat we daarover weten, vertellen we je in het onderstaande artikel

Lees alles over DI4RIES seizoen 2

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (5 seizoenen + S06E21) Drama 2022 7.4 2022-07-26
Better Call Saul (5 seizoenen + 10 afleveringen) Drama 2022 8.7 2022-07-26
Shania Twain: Not Just A Girl Docu 2022 2022-07-26
DI4RIES (1 seizoen) Familie 2022 7.3 2022-07-26
Street Food: USA (1 seizoen) Docu 2022 2022-07-26

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?