Netflix Daily

Netflix Daily: Films Wes Anderson en David Fincher; trailer Heartstopper

Op het filmfestival van Venetië zal Netflix heel wat topfilms lanceren, waaronder producties van Wes Anderson en David Fincher. Komende maand is het tijd voor Heartstopper seizoen 2, de trailer is nu alvast verschenen.

Vijf Netflix-films debuteren op Filmfestival van Venetië

Op het Filmfestival van Venetië zal Netflix heel wat nieuw werk lanceren. Het festival is van 30 augustus tot 9 september. Wes Anderson zal daar zijn eerste film voor Netflix tonen, genaamd The Wonderful Story of Henry Sugar. De korte film gaat over een rijke man die een goeroe leert kennen die kan zien zonder zijn ogen te gebruiken. Hij gebruikt zijn kwaliteiten om vals te spelen bij gokken. Ook The Killer van David Fincher zal verschijnen, de film komt vervolgens op 10 november op Netflix. El Conde, Maestro en Society of the Snow zullen eveneens te zien zijn in Venetië.

Trailer van Heartstopper seizoen 2

Op 3 augustus is het eindelijk zover. Het tweede seizoen van Heartstopper staat gepland en daarvoor is nu eindelijk de trailer verschenen. Het was al duidelijk geworden dat de hoofdrolspelers een uitstapje gingen maken naar Parijs, nu is er meer helder wat we kunnen gaan verwachten.

Netflix releaset officiële trailer animehit One Piece

De ongelooflijk populaire animeserie One Piece krijgt een zogenaamde ‘live-actionbehandeling’. Dat weet je vermoedelijk al een tijdje, zeker als je fan bent van de show, maar nu heeft de streamingdienst ook de officiële trailer vrijgegeven!

Lees alles over One Piece

Komt er tóch een The Queen’s Gambit seizoen 2?

The Queen’s Gambit kwam op 23 oktober 2020 uit op Netflix en sindsdien gonst het om de zoveel maanden van de geruchten. Wordt er misschien toch een seizoen 2 gemaakt? Zo nu en dan lijkt het zelfs alsof er een tweede seizoen aangekondigd is!

Lees alles over Queen’s Gambit

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Baki Hanma (2 seizoenen) Anime 2023 6.7 2023-07-26
My Happy Marriage (1 seizoen) Anime 2023 2023-07-26
Major League Komedie 1999 7.2 2023-07-26
Missing: The Lucie Blackman Case Docu 2023 2023-07-26
Dream Drama 2023 6.8 2023-07-26

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?