Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames The 100 gestart, tech thriller Clickbait naar Netflix

De opnames van het laatste seizoen van The 100 zijn van start gegaan. Daarnaast heeft Netflix een nieuwe tech thriller binnengehaald van Tony Ayres en krijgt de cast van Cowboy Bebop in zicht.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames slotseizoen The 100 gestart

De opnames van het allerlaatste seizoen van The 100 zijn van start gegaan. Showrunner Jason Rothenberg maakte via Twitter bekend dat de cast in Vancouver bij elkaar is gekomen voor de opnames van het zevende seizoen van de serie. Het verhaal van seizoen 7 is nog onduidelijk.

Netflix haalt tech thriller Clickbait binnen

Netflix is erin geslaagd om de nieuwe tech thrillerserie Clickbait naar de streamingdienst te halen. Tony Ayres is de maker van de reeks en Harry Potter-producent David Heyman en Christian White staan hem bij. De serie telt acht afleveringen en onderzoekt de gevaren van social media en de steeds groter wordende kloof tussen het echte leven en het virtuele leven.

Cast Cowboy Bebop krijgt vorm

Netflix werkt aan een live-action versie van Cowboy Bebop. De cast van de serie krijgt inmiddels steeds meer vorm. Elena Satine, bekend uit Revenge en The Gifted, speelt als Julia in Cowboy Bebop. Andere castleden zijn John Cho, Mustafa Shakir, Daniella Pineda en Alex Hassell.

Trailer en releasedatum voorlaatste deel The Ranch

Het laatste seizoen van The Ranch is in aantocht op Netflix. Vanaf 13 september kunnen we aan de slag met het eerste deel van het slotseizoen en later volgt het tweede deel. Van het eerste deel is nu de officiële trailer verschenen.

Lees alles over The Ranch

Wie is Steve Golin uit eerbetoon 13 Reasons Why?

In het derde seizoen van 13 Reasons Why zit een eerbetoon aan Steve Golin. Maar wie is Steve Golin en waarom wordt hij herdacht in de eerste aflevering van seizoen 3? Achter de schermen blijkt Golin als uitvoerend producent een belangrijke rol gespeeld te hebben voor de reeks.

Lees alles over Steve Golin

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Dave Chappelle: Sticks & Stones Stand-up 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?