Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe Batman-karakters in Titans seizoen 3, trailer Julie and the Phantoms

Het derde seizoen van Titans brengt een aantal iconische Batman-karakters met zich mee. Zo worden onder meer Red Hood en Scarecrow toegevoegd. Daarnaast heeft Netflix de officiële trailer gelanceerd van Julie and the Phantoms.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe Batman-karakters in Titans seizoen 3

Titans keert terug voor een derde seizoen. Seizoen 3 brengt de kennismaking met een aantal iconische Batman-karakters met zich mee. Het gaat om Red Hood, Barbara Gordon en Scarecrow. “We krijgen nu Nightwing en Barbara Gordon die proberen te delen met de fouten van hun ouders en het wordt een stuk moeilijker.” Het is nog onduidelijk wie de rollen zullen vertolken.

Officiële trailer Julie and the Phantoms verschenen

Vanaf 10 september kunnen we op Netflix aan de slag met een gloednieuwe serie genaamd Julie and the Phantoms. De serie vertelt het verhaal van Julie. De tiener vindt haar passie voor muziek en het leven als ze de Phantoms, een drietal geesten, helpt om de band te worden die ze nooit konden zijn. Inmiddels is de officiële trailer verschenen.

Soundtrack van alle vijf seizoenen van Lucifer

Muziek speelt in Lucifer een behoorlijk grote rol, want Lucifer Morningstar neemt zelf regelmatig plaats achter zijn piano. En gaandeweg de serie zijn er meer personages die muzikaal blijken te zijn. Inmiddels is er een soundtrack verschenen van de cast met alle nummers uit de eerste vijf seizoenen.

Lees alles over Lucifer

Deze films en series komen in september op Netflix

Of de zomermaanden nog niet mooi genoeg waren, gaat Netflix onverminderd voort met het toevoegen van toptitels. September is daar geen uitzondering op, met voor velen als hoogtepunt het tweede seizoen van Undercover.

Lees alles over nieuw in september

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Million Dollar Beach House (1 seizoen) Reality 2020
Rising Phoenix Docu 2020
Making The Witcher Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?