Netflix Daily

Netflix Daily: Adam Sandler in misdaadfilm, trailer talentenjacht met Cardi B

De cast van The Babysitter keert terug voor de tweede film. Daarnaast heeft Adam Sandler een rol te pakken in een misdaadfilm die later naar Netflix komt en is de trailer verschenen van Rhythm + Flow, de talentenjacht waar ook Cardi B bij betrokken is.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Cast The Babysitter keert terug voor sequel

The Babysitter keert terug voor een sequel met bijna de volledige cast. Bella Thorne, Robbie Amell, Hana Mae Lee, Judah Lewis, Emily Alyn Lind, Andrew Bachelor, Ken Marino, Leslie Bibb, Carl McDowell en Chris Wylde zullen opnieuw te zien zijn. Het verhaal van de tweede film speelt zich twee jaar na de eerste film af en de vijanden van Cole keren op mysterieuze wijze terug.

Uitzendschema The Good Place

Vandaag begint het vierde en tevens laatste seizoen van The Good Place op Netflix. De komedieserie is al één dag na de uitzending in de Verenigde Staten bij ons te zien. Daardoor zullen er de komende periode nog wel eens break zijn. We hebben dan ook een uitzendschema gemaakt van The Good Place, want alle titels van de afleveringen zijn al wel bekendgemaakt.

Uitzendschema The Good Place seizoen 4

Adam Sandler in misdaadfilm Uncut Gems

Adam Sandler is binnenkort op Netflix te zien in een nieuwe misdaadfilm. De acteur heeft een rol te pakken in de film Uncut Gems. Waar de acteur normaal vooral te zien is in komedietitels, speelt hij nu in Uncut Gems. De officiële trailer van de film is inmiddels gelanceerd. Het is nog onduidelijk wanneer de film precies naar Netflix komt.

Spaanse series aan kop

Spaanse series zijn ontzettend populair op Netflix. Eén van de grote voordelen van de streamingdienst is dat we steeds meer titels van over de hele wereld tot onze beschikking krijgen. Met name Spaanse titels blijken erg goed in de smaak te vallen, waardoor de keuze inmiddels groot is. We hebben de Spaanse series op Netflix eens nader onder de loep genomen.

Beste Spaanse series op een rij

Trailer Rhythm + Flow

Een muziektalentenjacht op Netflix gaat in oktober van start met Rhythm + Flow. Om de spanning op te bouwen worden de afleveringen in drie delen toegevoegd, te beginnen op woensdag 9 oktober. Om ons alvast op te warmen is de trailer nu verschenen.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Explained (1 seizoen + S02E01) Docu 2019 7.9

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?