Netflix Daily

Netflix Daily: Tiger King in november op Netflix, The Crown een jaar later

Tijdens het wereldwijde fanevent Tudum heeft Netflix heel wat bekendgemaakt over de toekomst van een flink aantal series. Zo werd duidelijk dat Tiger King seizoen 2 in november naar Netflix komt. The Crown volgt vervolgens een jaar later. Ook werd duidelijk dat Otis, Maeve en Eric terugkeren voor een vierde seizoen van S*x Education.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Tiger King in november op Netflix

Tiger King krijgt dan officieel een nieuw seizoen op Netflix. Tijdens het wereldwijde fanevent Tudum werd bekendgemaakt dat het wachten op het tweede seizoen van Tiger King bijna voorbij is. Vanaf 17 november kunnen we aan de slag met gloednieuwe aflevering van de documentaire over de voormalig dierentuineigenaar Joe Exotic.

The Crown krijgt releasedatum in november 2022

We moeten er nog even op wachten, maar tijdens Tudum werd ook meer bekend over het vijfde seizoen van The Crown. Seizoen 5 van The Crown komt in november 2022 op Netflix. Eerder verschenen al de eerste beelden waarin we kennismaakten met de nieuwe Queen Elizabeth.

Otis, Maeve en Eric keren terug voor vierde seizoen

Goed nieuws voor de fans van S*x Education. De serie is namelijk nu al vernieuwd voor een vierde seizoen op Netflix. Dat betekent dat onder meer Otis, Maeve en Eric terugkeren voor gloednieuwe afleveringen. Ook Dr. Jean Milburn (Gillian Anderson) is uiteraard weer van de partij.

Queen Elizabeth heeft gesproken: The Crown seizoen 5 heeft releasedatum

De opnames van The Crown zijn nog in volle gang en een snelle release van seizoen 5 werd dan ook niet verwacht. Toch heeft Queen Elizabeth, in het nieuwe seizoen gespeeld door Imelda Staunton, alvast verteld wanneer het zover is. Al moeten we er wel nog lang op wachten.

Lees alles over The Crown

Netflix gaat los over The Witcher, seizoen 3 bevestigd

Seizoen 2 van The Witcher staat nog niet eens op Netflix, maar we weten nu al dat de fantasyserie ook een derde seizoen krijgt! De streamingdienst ging gisteren op zijn ‘fanfestival’ Tudum behoorlijk los over zijn belangrijke franchise.

Lees alles over The Witcher

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?