Netflix Daily

Netflix Daily: Zorgen Britse Hof over Charles in The Crown 5 en cast Beverly Hills Cop 4 krijgt vorm

De cast voor Beverly Hills Cop 4 met daarin uiteraard Eddie Murphy krijgt steeds meer vorm. En aan het Britse hof begint men zich zorgen te maken over het aanstaande seizoen van The Crown. Kersvers Koning Charles kan daar namelijk wel eens heel slecht uitkomen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Cast Beverly Hills Cop 4 met Eddie Murphy krijgt vorm

De productie van Beverly Hills Cop 4 is volop in productie en Netflix heeft inmiddels een aardige cast weten samen te stellen. De sequel zal uiteraard worden gedraaid met Eddie Murphy in de hoofdrol. De huidige werktitel is Beverly Hills Cop: Axel Foley en als cast is Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser en Bronson Pinchot vastgelegd. Zij waren allen ook te zien in meerdere van de eerste drie films. Wanneer de opnames zijn en vervolgens de release van de film is nog niets over naar buiten gebracht.

Zorgen aan Britse hof over nieuwe seizoen The Crown

Het vijfde seizoen van The Crown stond al gepland voor november en afgelopen weekend is bekendgemaakt dat de reeks te zien zal zijn op 9 november. Sinds het overlijden van Queen Elizabeth is er uiteraard veel veranderd, want Charles is nu de nieuwe koning. En het vijfde seizoen gaat uitgerekend vooral over hem. We zijn namelijk in de jaren’90 aanbeland, waar de toenmalig Prins van Wales gaat scheiden van de Prinses van Wales: Diana. The Telegraph brengt nu naar buiten dat ingewijden aan het Britse hof zich zorgen maken dat de recent groeiende populariteit van Koning Charles een forse deuk kan oplopen.

Eerste beelden Bridgerton spin-off Queen Charlotte verschenen

Netflix heeft de afgelopen maanden achter de schermen gewerkt aan een spin-off van Bridgerton. In die spin-off staat niemand minder dan Queen Charlotte centraal. Haar leerden we al kennen in de eerste twee seizoenen van Bridgerton, maar in haar eigen spin-off krijgen we meer te weten over haar leven. Tijdens Tudum werden de eerste beelden getoond.

Lees alles over Queen Charlotte

Emily in Paris seizoen 3 wordt vervroegd kerstcadeau van Netflix

Emily in Paris seizoen 3 wordt een vervroegd kerstcadeau van Netflix. De streamingdienst maakte op zaterdagavond tijdens Tudum bekend dat het derde seizoen van de serie nog dit jaar op Netflix verschijnt. Op 21 december is het zover.

Lees alles over Emily in Paris

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chesapeake Shores (5 seizoenen + S06E07) Drama 2022 7.5 2022-09-26
My Little Pony: Wees Trouw Aan Jezelf Kinderen 2022 2022-09-26
A Trip to Infinity Docu 2022 2022-09-26

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?