Netflix Daily

Netflix Daily: Nóg meer drama in Selling Sunset 7 en Ghost Detective

Het zevende seizoen van Selling Sunset heeft een eerste teaser gekregen en daaruit mogen we opmaken dat er veel drama komt. Ghost Detective is de nieuwste game van Netflix.

Nog meer drama in aantocht in Selling Sunset seizoen 7

Het zevende seizoen van Selling Sunset zal nog wel even op zich laten wachten, de opnames zijn echter al in volle gang. Dankzij een eerste blik van Entertainment Weekly weten we alvast dat er erg veel drama in aantocht is. Zo zal er een trip worden gemaakt naar Cabo in Mexico, waar het nieuwste kantoor van Oppenheim wordt geopend. Waar al het nodige aan de hand is. Chrishell Stause is dan wel aan de kant gestapt, ze blijft nog altijd voor veel drama zorgen. Ook de strijd tussen Strause en Nicole Young is nog lang niet voorbij.

Ghost Detective nieuwste game op Netflix

Een moordzaak oplossen en volop puzzelen, het zijn de ingrediënten van Ghost Detective. Een detective is vermoord en nu een geest. De missie is helder. Ving objecten, los puzzels op en weet te achterhalen wie jou heeft vermoord. Het spel Ghost Detective is nu te spelen via de app van Netflix.

Dit zijn (tot dusver) de beste Netflix-series van 2023

2023 heeft ons al behoorlijk veel gebracht. Negatieve dingen (alles wordt duurder en duurder en duurder), maar ook positieve dingen. Netflix is gelukkig een bron van positivisme, want de streamingdienst strooit dit jaar met toffe series, die in het algemeen nog heel erg goed beoordeeld worden ook. Dit zijn de negen beste van dit jaar… tot nu toe natuurlijk. Netflix heeft nog een paar maanden om zich te verbeteren, zover dat mogelijk is!

Lees alles over de beste series

Griselda van makers Narcos in januari op Netflix over de Cocaine Godmother

Na Narcos in Colombia en Narcos Mexico is het nu tijd voor een los verhaal. De makers zijn namelijk aan de slag gegaan met Griselda, waarin Sofia Vergara de hoofdrol vertolkt als Griselda Blanco. Zij richtte één van de grootste kartels uit de geschiedenis op en werd dan ook de Cocaine Godmother genoemd. In januari zal de serie op Netflix verschijnen.

Lees alles over Griselda

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Who Killed Jill Dando? Crime 2023 2023-09-26
The Devil’s Plan (1 seizoen) Reality 2023 2023-09-26
Luenell: Town Business Stand-up 2023 2023-09-26

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?