Netflix Daily

Netflix Daily: No Time To Die aangeboden aan Netflix, Sandler in nieuwe Netflix-film

No Time To Die Netflix

Netflix heeft de kans gekregen om de exclusieve release van No Time To Die aan te kopen. De bioscooprelease werd tenslotte al meerdere keren uitgesteld. Daarnaast blijkt Adam Sandler de rol te pakken te hebben in een nieuwe Netflix-film.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Exclusieve release No Time To Die aangeboden aan Netflix

Netflix heeft de kans gehad om No Time To Die exclusief naar zijn streamingdienst te halen. Nu een bioscooprelease al meerdere keren is uitgesteld, zoekt filmstudio MGM naar oplossingen. Een daarvan was door de exclusieve release te verkopen aan verschillende streamingdiensten. Daarvoor zou 600 miljoen dollar neergeteld moeten worden. Volgens Variety is er nog geen streamingdienst geweest die dat bedrag wil neertellen voor de nieuwe 007-film.

Adam Sandler in nieuwe Netflix-film

Adam Sandler heeft een rol te pakken in de nieuwe Netflix-film dat gebaseerd is op de roman The Spaceman of Bohemia. Sandler kruipt voor de film in de rol van een astronaut. De film vertelt het verhaal van een astronaut die naar de rand van de melkweg wordt gestuurd om mysterieus, oud stof te verzamelen. Terwijl zijn aardse leven in stukken valt, wendt hij zich tot de enige stem die hem kan helpen.

Oudjaarsdag brengt slotstuk Chilling Adventures of Sabrina

Het einde van Chilling Adventures of Sabrina nadert en daarvoor heeft Netflix een bijpassende dag uitgekozen. Oudjaarsdag 2020 wordt namelijk de lanceringsdatum voor het vierde en tevens laatste deel van Sabrina. Er verschijnen nog eens acht afleveringen om het verhaal af te ronden.

Lees alles over Sabrina

To The Lake seizoen 2 is al volop in productie

To The Lake is één van de verrassingen van de afgelopen maand op Netflix. Het eerste seizoen smaakte naar meer en dit blijkt er ook te komen. Russische media maken namelijk melding van een tweede seizoen, die zelfs al enige tijd in productie blijkt te zijn!

Lees alles over To The Lake

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily vang gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?