Netflix Daily

Netflix Daily: The Unforgivable met Sandra Bullock, hilarische fout in You

Vanaf december kunnen we op Netflix aan de slag met de remake van Unforgiven. Unforgivable komt op 10 december naar Netflix en heeft een hoofdrol voor Sandra Bullock. Ondertussen is er ook een hilarische fout ontdekt in You seizoen 3.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Unforgivable met Sandra Bullock naar Netflix

De remake van de Britse miniserie Unforgiven komt eraan. Daarin volgen we een vrouw die na twintig jaar uit de gevangenis komt. Die vrouw wordt gespeeld door Sandra Bullock. In The Unforgivable is ze verantwoordelijk voor de rol van Ruth Slater. Haar leven ging niet altijd over rozen. Ze is na een gewelddadig misdrijf veroordeeld tot twintig jaar gevangenis, maar nu wil ze haar leven opnieuw oppakken. Ze gaat dan ook op zoek naar haar zusje dat ze heeft moeten achterlaten. De film komt op 10 december naar Netflix.

Hilarische fout gevonden in You seizoen 3

Fans van You hebben in seizoen 3 een hilarische fout ontdekt. De fout werd gedeeld op Tiktok. “Joe’s messengerfoto in het derde seizoen, hallo?”, vraagt de maker zich af. Aanschouw de hilarische foto hieronder.

@annabellleryan

IM LOSING MY MIND????WHO IS THAT?????? ITS JOEY SILVERBERG #You #youseason3 #joegoldberg

♬ original sound – Annabelle

Verwijderalarm: 35 films en series gaan niet mee naar november

Het einde van de maand is in zicht en dan is het zoals gebruikelijk drukker in het Netflix Verwijderalarm. Toch valt het deze oktober nog wel mee met 35 films en series die op het punt staan om uit het aanbod van de streamingdienst te worden gehaald.

Lees alles over het Verwijderalarm

Deze 2 knappe mannen maken opwachting in Virgin River seizoen 4

De cast voor Virgin River seizoen 4 wordt uitgebreid. zojuist is bekend geworden dat Mark Ghanimé (Helix) en Kai Bradbury (Motherland: Fort Salem) vaste gezichten worden in het vierde seizoen van de serie. Dat betekent dat ze onder meer Alexandra Breckenridge en Martin Henderson versterken Van Kai Bradbury konden we aan het eind van het derde seizoen al een glimp opvangen.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Sex: Unzipped Docu 2021 2021-10-26

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?