Netflix Daily

Netflix Daily: Medische problemen hielden Matthew Perry uit Don’t Look Up, jagen op geesten

Eigenlijk had afgelopen december Matthew Perry ook te zien moeten zijn in de film Don’t Look Up. Het liep anders. In januari gaan we op geesten jagen in de serie Lockwood & Co.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Medische problemen hielden Matthew Perry uit Don’t Look Up

Afgelopen december was Don’t Look Up één van de meest bekeken films op Netflix. Een grote groep bekende acteurs kwam langs, maar één ontbrak. Matthew Perry – vooral bekend natuurlijk als Chandler in Friends – was niet te zien. En dat terwijl hij al opnames achter de rug had. Het afgelopen jaar is zijn drugsverslaving uitgebreid belicht door de reünie van Friends. Nu blijkt het nog heftiger te zijn geweest. Hij zat tijdens de opnames in een afkickkliniek, maar bedacht allerlei smoesjes. Zo kreeg hij medicatie toegediend, waar zijn hart niet goed op reageerde. Zo stond zijn hart enige tijd stil en moest gereanimeerd worden. Zo was Don’t Look Up voor Perry voorbij.

Jagen op spoken in Londense serie Lockwood & Co

In januari kunnen we ons opmaken voor Lockwood & Co. Deze Britse serie gaat over spokenjagers. Ze starten hun eigen bureau in Londen genaamd Lockwood & Co. Onbevreesd gaan ze te werk, maar dat is uiteraard allerminst zonder gevaren. Bekijk de eerste beelden.

Originals Tips: Killer in het ziekenhuis, bastaardzoon en Cabinet of Curiosities

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Lees alles over de nieuwste Originals

Nieuwe aanwijzingen Buffalo Jim Barrier zaak uit Unsolved Mysteries: Death in a Vegas Motel?

Wie heeft Buffalo Jim Barrier vermoord of was het toch een ongelukkige samenloop van omstandigheden? Dit is de groet vraag na de aflevering Death in a Vegas Motel van Unsolved Mysteries over Buffalo Jim, oftewel Jim Barrier. En zijn er sinds de aflevering nieuwe ontwikkelingen en aanwijzingen over de dood van Buffalo Jim?

Lees alles over Buffalo Jim Barrier

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Love Is Blind (3 seizoenen) Reality 2022 6.1 2022-10-26
Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities Horror 2022 2022-10-26
Barbie Epic Road Trip Kinderen 2022 2022-10-26
Ostatnia Wieczerza Horror 2022 2022-10-26
The Good Nurse Crime 2022 7.2 2022-10-26
Rapiniamo Il Duce Actie 2022 5.4 2022-10-26
Fugitive: The Curious Case of Carlos Ghosn Docu 2022 2022-10-26
Captains Docu 2022 2022-10-26

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?