Netflix Daily

Netflix Daily: Bradley Cooper met Maestro en TikTok-sensatie krijgt eigen show

Bradley Cooper heeft een bijzondere film afgeleverd waarin hij ook nog eens een hoofdrol vertolkt. Matt Rife is misschien niet bij iedereen bekend van naam, maar als je soms TikTok aanzet kun je bijna niet om hem heen.

Bradley Cooper met Maestro

Maestro vertelt een indrukwekkend en moedig liefdesverhaal over de levenslange relatie tussen Leonard Bernstein en Felicia Montealegre Cohn Bernstein. De hoofdrollen worden vertolkt door Carey Mulligan en Bradley Cooper. Bovendien neemt Bradley Cooper de regie op zich. Maestro is een groots, emotioneel verhaal over liefde en familie en bovenal een liefdesbrief aan het leven en de kunst. De film verschijnt op 20 december op Netflix.

TikTok-sensatie komt nu ook naar Netflix

Matt Rife heeft zijn naam weten te maken in de afgelopen jaren op TikTok. Het kan bijna niet anders dan dat je wel eens een stukje van hem bent tegengekomen op dit sociale platform. De 28-jarige Amerikaan zal op 15 november ook op Netflix verschijnen met zijn show Natural Selection.

Grote zorgen om Bridgerton: ‘Acht seizoenen nooit haalbaar’

Netflix heeft grootse plannen voor Bridgerton. Het is de bedoeling dat alle kinderen uit het Bridgerton-gezin hun eigen seizoen krijgen. Maar het tempo waarin dat momenteel gebeurt, ligt veel te laag. Dat meent Screenrant. Daarom zijn er grote zorgen om het kostuumdrama waar tot op heden sinds 2020 slechts twee seizoenen van verschenen. Mede nu ook het derde seizoen van de serie weer is uitgesteld, stapelen de zorgen voor Bridgerton zich op.

Lees alles over Bridgerton

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix van oktober

Oktober zit erop en het is dan ook tijd om je favorieten te kiezen. Want ook in oktober zijn er weer heel veel nieuwe films, series en documentaires verschenen.

Lees alles over de Beste van de Maand

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Pope’s Exorcist Horror 2023 6.1 2023-10-26
Pluto (1 seizoen) Anime 2023 2023-10-26
Onefour: Against All Odds Docu 2023 2023-10-26
Long Live Love! Romance 2023 7.5 2023-10-26

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?