Netflix Daily

Netflix Daily: Hache vernieuwd voor tweede seizoen, opnames Umbrella Academy afgerond

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van de Spaanse serie Hache. Daarnaast zijn de opnames van het tweede seizoen van The Umbrella Academy afgerond. Ook is een nieuw castlid van Ryan Murphy’s The Prom bekend.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix bestelt tweede seizoen Hache

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van de Spaanse serie Hache. Binnen een aantal weken na de release van seizoen 1 is al een tweede seizoen besteld. Het eerste seizoen telde acht afleveringen en werd op 1 november gelanceerd. Seizoen 2 komt in 2020 naar Netflix. In het tweede seizoen keert Hache terug aan het hoofd van de criminele organisatie.

Opnames The Umbrella Academy seizoen 2 afgerond

De opnames van het tweede seizoen van The Umbrella Academy zijn al afgerond. Voor seizoen 2 worden opnieuw tien afleveringen verwacht. Mogelijk mogen we die afleveringen al razendsnel op Netflix verwachten. Inmiddels wordt rekening gehouden met in release in het tweede kwartaal van 2020.

Jo Ellen Pellman is Emma in Ryan Murphy’s The Prom

Jo Ellen Pellman speelt Emma in de nieuwe film van Ryan Murphy. Hij is aan de slag gegaan met een verfilming van de Broadway musical The Prom. Naast Pellman zijn er ook rollen voor Meryl Streep, James Cordon, Nicole Kidman, Kerry Washington, Keegan-Michael Key, Andrew Rannells en Ariana DeBose

Verwijderalarm: 45 films en series gaan niet mee naar december

Het einde van de maand is alweer daar en dus ook een groot Netflix Verwijderalarm. De rechten van veel titels loopt af op 30 november, waardoor er 45 films en series nog voor de start van december zullen verdwijnen. Ook zijn de eerste titels van december al bekend.

Lees alles over Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Mike Birbiglia: The New One Stand-up 2019
True: Winterwensen Kinderen 2019
Zona Rosa (1 seizoen) Stand-up 2019
Super Monsters Redden Kerstmis Kinderen 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?