Netflix Daily

Netflix Daily: Vampire Diaries-acteur in Riverdale? Nieuw project Ryan Murphy in aantocht

Riverdale Netflix

Nina Dobrev, bekend uit The Vampire Diaries, is mogelijk te zien in Riverdale seizoen 5. De actrice heeft de speculaties zelf de wereld in gebracht. Daarnaast is de officiële trailer van Ryan Murphy’s project The Prom gelanceerd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Vampire Diaries acteur in Riverdale seizoen 5?

Nina Dobrev, bekend uit The Vampire Diaries, heeft mogelijk een rol te pakken in het vijfde seizoen van Riverdale. De actrice heeft de speculaties zelf de wereld in geholpen toen ze recent een foto deelde met een deel van de cast van Riverdale. Inmiddels wordt dan ook verwacht dat ze een bijrol te pakken heeft in de serie. Mogelijk speelt ze de nieuwe vriendin van Jughead.

Officiële trailer The Prom gelanceerd

Het nieuwe project van Ryan Murphy is in aantocht op Netflix. Vanaf 11 december bekijk je de Amerikaanse muzikale komedie op de streamingdienst. In aanloop naar de release van de film is nu de officiële trailer verschenen. In de film volgen we een groep uitgerangeerde Broadway-sterren. Ze zetten een dorp in Indiana op zijn kop als ze een tiener komen helpen die niet met haar vriendin naar het schoolgala mag.

La Casa de Papel seizoen 5: “Meest epische deel”

La Casa de Papel keert nog één keer terug op Netflix voor gloednieuwe afleveringen. Met seizoen 5 nemen we echter ook meteen afscheid van de Spaanse hitserie. In aanloop naar de release van het laatste seizoen heeft maker Álex Pina zich uitgelaten over wat we mogen verwachten van de laatste afleveringen van de reeks.

Lees alles over La Casa de Papel

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 48

Kronen en prinsessen maken de dienst uit in de lijst met de meest populaire titels op Netflix. The Crown staat nog altijd aan kop en het wordt bijna zielig voor The Queen’s Gambit. Deze limited serie heeft alle records gebroken van kijkcijfers, maar de eerste plaats in Nederland zit er maar niet in.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Mosul Actie 2019 5.6 2020-11-26
Apollo 13 Drama 1995 7.6 2020-11-26

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?