Netflix Daily

Netflix Daily: Geen tweede deel Klaus, meer bekend over The Witcher seizoen 2

We hoeven geen vervolg te verwachten op de kerstfilm Klaus. Het verhaal houdt na één deel op. Daarnaast is meer duidelijk geworden over het tweede seizoen van The Witcher.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Geen vervolg voor kerstfilm Klaus

Klaus is misschien dit jaar wel uitgegroeid tot dé kerstfilm op Netflix. Toch hoeven we niet te verwachten dat er snel een tweede deel komt, zo liet maker Sergio Pablos weten. “Absoluut niet.” Het doel was om een kerstverhaal te lanceren, waarbij ook het originele kerstverhaal in stand bleef. “We wilden ervoor zorgen dat we niet zouden botsen met je eigen kerstervaring, maar een verklaring bieden van hoe we hier zijn gekomen.” Een tweede deel zit er niet in, maar Pablos kijkt wel verder naar nieuwe projecten.

Verhaal in seizoen 2 The Witcher meer gefocust

Nog voordat het eerste seizoen van The Witcher werd besteld, werd al duidelijk dat er ook een vervolg zou komen. Dat tweede deel wordt veel meer gefocust dan seizoen 1. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich heeft aangegeven het eerste seizoen gebruikt te hebben om de personages te leren kennen. In seizoen 2 gaat het er anders aan toe. “Dan wordt het verhaal veel meer gefocust. Er zit een sterke drive in het verhaal, omdat alle relaties die we opbouwen in het eerste seizoen eindelijk tot uiting komen in het tweede seizoen.”

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 52

De eerste plaats in de lijst met populairste titels op Netflix wordt nog altijd ingenomen door Virgin River. Van de romantische dramaserie is nu ook officieel een tweede seizoen besteld, waardoor er nog veel meer avonturen zullen plaatsvinden in het kleine dorp. De achtervolging is echter ingezet door een huurmoordenaar.

Lees alles over Week 52

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in december?

De laatste maand van het jaar heeft weer heel veel nieuwe titels naar Netflix gebracht. Zo rond de feestdagen kwamen er in rap tempo films, series, documentaires en non-scripted titels bij. We zijn op zoek naar de beste. Een moeilijke keuze, want er verscheen deze maand veel moois.

Lees alles over Beste nieuwe titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

You (2 seizoenen) Thriller 2019 7.7
Le Bazar de la Charité (1 seizoen) Drama 2019 7.0
Then Came You Komedie 2018 7.0
Dolly Parton: Here I Am Docu 2019
The App Drama 2019
Fast & Furious: Spionnenracers Kinderen 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?