Netflix Daily

Netflix Daily: TikTok-creators verzamelen zich in Hype House, Mexicaanse foodies docu in aantocht

Vanaf 7 januari kunnen we op Netflix aan de slag met Hype House, een serie waarin verschillende TikTok creators samenwonen. Ze krijgen niet alleen te maken met nieuwe video’s, maar ook met liefde, vriendschap en hun bekendheid. Ondertussen is ook de nieuwe Mexicaanse foodies documentaire Heavenly Bites aangekondigd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Social media creators verzamelen zich in Hype House

Voor wie op Videoland wel eens V-House heeft gekeken, zal het concept van Hype House ongetwijfeld bekend voorkomen. We krijgen een kijkje in een huis waar een aantal Tik-Tok creators wonen. We volgen ze door periodes van liefde, vriendschap en hun bekendheid, terwijl ze ondertussen content blijven maken. Hype House komt op 7 januari naar Netflix.

Mexicaanse foodies documentaire in aantocht

Netflix heeft de nieuwe Mexicaanse foodies documentaire Heavenly Bites aangekondigd. De documentaire verschijnt op 19 januari op Netflix en neemt ons mee naar het eten in Mexico. “En de bijzondere en heerlijke smaken die het uitbuiken waard zijn”, aldus Netflix. Hieronder bekijk je alvast een voorproefje.

Extra Verwijderalarm: Deze 51 films en series gaan niet mee naar 2022

Het slotstuk van Netflix is duidelijk geworden. Eerder was al bekend dat veel topseries zouden vertrekken, met name doordat de rechten exclusief naar Disney+ over gingen. Series zoals Modern Family, 24 en Prison Break werden namelijk oorspronkelijk uitgezonden op zenders die nu onder de Disney-vlag vallen.

Lees alles over het extra verwijderalarm

Kerstboodschap van Lady Whistledown: Bridgerton seizoen 2 releasedatum

Heugelijk nieuws voor Bridgerton-fans tijdens Kerstmis. Was het in 2020 de release van het eerste seizoen waarmee de kerstdagen gevuld konden worden. Nu heeft Lady Whistledown, ehh Netflix, Eerste Kerstdag aangegrepen om de releasedatum bekend te maken van het tweede seizoen.

Lees alles over Bridgerton

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Undercover (2 seizoenen + S03E06) Crime 2021 8.0 2021-12-26
Lulli Romance 2021 2021-12-26
The Girl in the Yellow Jumper Thriller 2020 8.2 2021-12-26

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?