Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe misdaadserie van Kastanjemanden-makers en afscheid Cavill

De makers van Kastanjemanden komen met een nieuwe serie. Het waargebeurde verhaal van Christina Airstrup Hansen wordt belicht. Daarnaast krijgt Henry Cavill een heroïsch afscheid bij The Witcher.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe misdaadserie van Kastanjemanden-makers

Komend kalenderjaar komen de makers van Kastanjemanden met een nieuwe crimeserie. Het gaat om een waargebeurde reeks: The Nurse. Het verhaal doet denken aan The Good Nurse, de film die dit jaar erg goed scoorde. In The Nurse draait het om het waargebeurde verhaal van verpleegster Christina Airstrup Hansen. Ze werd veroordeeld voor poging tot doodslag op vier patiënten in Nykøbing Falster ziekenhuis. Maar was is het bewijs? De exacte releasedatum laat nog op zich wachten, maar zal in ieder geval 2023 zijn.

Henry Cavill krijgt heroïsch afscheid bij The Witcher

Het komende jaar zal Henry Cavill voor het laatst te zien zijn als The Witcher. In het derde seizoen neemt hij afscheid, voor Liam Hemsworth zijn rol over zal nemen. Dat afscheid wordt heroïsch, zo laat maker Lauren Hissrich weten. “Henry heeft de show zoveel gegeven dat we daar op gepaste wijze eer aan willen betuigen.”

Kaleidoscope wordt interactieve Ocean’s Eleven-ervaring

De wereld van de films en series is altijd op zoek naar vernieuwing: 3D bijvoorbeeld, of interactieve shows als Black Mirror: Bandersnatch. Kaleidoscope betekent een nieuwe stap, een nieuw probeersel, met… een veranderende afleveringsvolgorde…?

Lees alles over Kaleidoscope

Verwijderalarm: 87 films en series gaan niet mee naar 2023

Het Netflix Verwijderalarm is weer fors gevuld. Dat is eigenlijk altijd het geval aan het einde van een maand en in december is dat nog nét wat erger. De teller staat dan ook op 87 films en series waar afscheid van genomen moet worden.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Treason (1 seizoen) Thriller 2022 2022-12-26
Vir Das: Landing Stand-up 2022 2022-12-26

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?