Netflix Daily

Netflix Daily: Resident Evil-serie en The Umbrella Academy beelden

Het weekend van Netflix is vooral gevuld met actie en superhelden. Zo is er een serie onderweg gebaseerd op Resident Evil, gaat WWE-held John Cena in een actiekomedie spelen en zijn er nieuwe beelden verschenen van The Umbrella Academy.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix werkt aan serie gebaseerd op Resident Evil

Netflix is bezig met een serie gebaseerd op de spellen van Resident Evil. Deadline weet al te melden dat het Duitse productiebedrijf Constantin Film de uitwerking van de serie verzorgt. Veel details over hoe de serie eruit gaat zien, zijn er nog niet. Wel weten we dat mysteries en actie scenes aan de orde van de dag zullen zijn.

Netflix sleept twee SAG Awards binnen

Afgelopen nacht vond de uitreiking van de SAG Awards plaats. Daarbij is Netflix twee keer in de prijzen gevallen. Jason Bateman van Ozark won de prijs voor Outstanding Performance by a Male Actor in a Drama series, terwijl Glow er vandoor ging met de prijs van Outstanding Action Performance by a Stunt Ensemble in a Comedy or Drama Series. The Kominsky Method dat bij de Golden Globes de grote winnaar was voor Netflix, ging bij de SAG Awards met lege handen naar huis.

Verwijderalarm: 43 titels halen februari niet op Netflix

Het Verwijderalarm voor de komende week is fors. Op de laatste dag van januari moeten we afscheid nemen van aardig wat titels. Liefst 43 titels halen februari namelijk niet op Netflix, waaronder Oorlogswinter, Dik Trom en Komt een Vrouw bij de Dokter.

Bekijk het complete Verwijderalarm

John Cena pakt rol in nieuwe actiekomedie

John Cena heeft een rol te pakken in een nieuwe actiekomedie die we in de toekomst bij Netflix mogen verwachten. Om welke serie het gaat, is nog niet duidelijk. Wat wel al duidelijk is, is dat de serie waarin de showworstelaar en acteur opduikt wordt geregisseerd door Jason Bateman (bekend van onder meer Arrested Development).

Trailer The Umbrella Academy verschenen

De superheldenserie The Umbrella Academy heeft zijn eerste trailer te pakken. In de serie staan de broers en zussen Hargreeves centraal. Ze zijn uit elkaar gegooid, maar door het overlijden van hun adoptievader komen ze weer nader tot elkaar. Lukt het ze nu om samen de wereld te redden?

Releasedatum Suits seizoen 7 nu al bekend

In de week dat het tweede deel van seizoen 6 van Suits werd toegevoegd aan het aanbod, was er ook goed nieuws omtrent de releasedatum van seizoen 7. Het zevende seizoen van de advocatenserie wordt op 12 juli 2019 toegevoegd.

Alles over releasedatum Suits seizoen 7

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Arrow (6 seizoenen + S07E10) Actie 2018 8.0
Crazy Ex-Girlfriend (3 seizoenen + S04E11) Komedie 2018 7.6
Dynasty (1 seizoen + S02E11) Drama 2018 6.4
Serenity Actie 2005 7.9
Intersections Actie 2013 5.9

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?