Netflix Daily

Netflix Daily: Ander einde gefilmd Sex Education, Netflix werkt met Titmouse

Sex Education Netflix

De makers van Sex Education hadden in eerste instantie een ander einde opgenomen voor Sex Education. Daarnaast heeft Netflix een deal gesloten met animatiestudio Titmouse.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Sex Education seizoen 2 had ook ander eind

Sex Education seizoen 2 eindigde met een frustrerende miscommunicatie voor Maeve en Otis, maar ze hadden bijna de kans om het goed te maken. Regisseur Ben Taylor heeft onthuld dat hij ook een ander einde had gefilmd voor het tweede seizoen. Dat einde suggereerde een gelukkiger einde voor de twee.

Exclusieve deal Netflix met Titmouse

Netflix heeft zijn samenwerking met de animatiestudio Titmouse uitgebreid. Beide partijen hebben een meerjarige contract ondertekend voor meerdere animatieseries die gericht zijn op volwassenen. Eerder werkten de partijen al samen voor onder meer Big Mouth.

Productie Peaky Blinders seizoen 6 begonnen

Het zesde seizoen van Peaky Blinders laat nog wel even op zich wachten, het goede nieuws is wel dat de productie is begonnen. Dit laat regisseur Anthony Byrne weten. Hij keert opnieuw terug als regisseur.

Lees alles over Peaky Blinders

Nederlandse crimeserie Fenix deze maand al op Netflix

Met Fenix komt er alweer een Nederlandse serie naar Netflix. Deze maand is Ares de eerste Netflix Original Serie, terwijl we eind 2019 al Toon mochten verwelkomen. Op 31 januari is het weer raak.

Lees alles over Fenix

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Arrow (7 seizoenen + S08E09) Actie 2018 8.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren