Netflix Daily

Netflix Daily: Sweet Tooth seizoen 3 lijkt al in ontwikkeling, Rebelde razendsnel vernieuwd

Het derde seizoen van Sweet Tooth lijkt al in ontwikkeling. De serie zou al groen licht hebben gekregen voor een derde seizoen, waardoor de makers rekening kunnen houden met de verhaallijnen. Ondertussen is ook de Mexicaanse serie Rebelde razendsnel vernieuwd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix-serie Rebelde razendsnel vernieuwd

Rebelde heeft een razendsnelle vernieuwing gekregen. De Mexicaanse serie, die vergeleken werd met Élite, verscheen ongeveer drie weken geleden op Netflix. Nu is al duidelijk dat er sowieso een tweede seizoen zal volgen. Een releasedatum voor Rebelde seizoen 2 is nog niet bekend.

Derde seizoen Sweet Tooth mogelijk al in ontwikkeling

Sweet Tooth heeft naar verluidt nu al groen licht gekregen voor een derde seizoen. Een vernieuwing zal niet als grote verrassing komen. De serie deed het tot op heden uitstekend. De opnames in Nieuw-Zeeland voor het tweede seizoen zijn dan ook in volle gang en duren tot mei 2022. Door de serie nu alvast te verlengen, krijgen de makers de kans om de verhaallijnen voor de komende seizoenen alvast voor te bereiden.

Deze films en series komen in februari 2022 op Netflix

Februari is zoals altijd de kortste maand, dat wil niet zeggen dat Netflix een kort lijstje aflevert van wat er nieuw gaat verschijnen. Sterker nog, in de eerste twee weken van de maand is het ontzettend druk!

Lees alles over deze titels

Derde seizoen Quién Mató a Sara heeft releasedatum te pakken

Het succes van Quién Mató a Sara zal dit jaar een vervolg krijgen. In 2021 kwam de Mexicaanse serie hard binnen op Netflix en ook het tweede seizoen werd gretig bekeken. Een derde seizoen werd dan ook snel besteld door de streamingdienst en nu is er zelfs al een releasedatum bekendgemaakt.

Lees alles over Quién Mató a Sara

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Incastrati (1 seizoen) Crime 2022 6.9 2022-01-27
Chosen (1 seizoen) Sci-Fi 2022 2022-01-27
Soy Georgina (1 seizoen) Reality 2022 2022-01-27

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?