Netflix Daily

Netflix Daily: BBC-horrorserie Red Rose naar Netflix, nieuw seizoen Top Boy

Netflix heeft de rechten aangekocht van een nieuwe BBC-serie. Het gaat om Red Rose, een horrorserie. Daarnaast krijgt Top Boy een nieuw seizoen en is de trailer gelanceerd van Dirty Money seizoen 2.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix haalt rechten nieuwe BBC-serie binnen

Netflix is erin geslaagd om de rechten aan te kopen van een nieuwe horrorserie van de BBC. Binnenkort kunnen we op de streamingdienst aan de slag met Red Rose, een serie van Michael en Paul Clarkson. Het tweetal was eerder verantwoordelijk voor onder meer The Haunting of Bly Manor. Red Rose is ontstaan uit een samenwerking tussen Entertainment One en Sex Education-producent Eleven. De serie vertelt het verhaal van een groep Britse studenten die de duistere app Red Rose ontdekken. Ze worden uitgedaagd voor gevaarlijke challenges.

Top Boy krijgt nieuw seizoen

Het verhaal van Top Boy is nog niet voorbij. Drake is met de reeks aan de slag gegaan en dat leverde in 2019 een nieuw seizoen op. Nu is duidelijk dat er een vierde seizoen is besteld. We weten al dat Dushane, Sully, Jamie en Shelley terugkeren voor dat nieuwe seizoen.

Trailer Dirty Money seizoen 2 verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd voor een tweede seizoen van Dirty Money. Seizoen 2 van de reeks wordt op 11 maart toegevoegd aan het aanbod. In de serie volgen we schaamteloze voorbeelden van hebzucht en corruptie binnen bedrijven.

Love is Blind krijgt speciale reünie aflevering

Love is Blind mag na drie weken dan wel zijn afgerond, daarmee is het verhaal voor de deelnemers natuurlijk nog niet klaar. Netflix komt dan ook met een speciale reünie. Op donderdag 5 maart zullen de koppels terugkeren.

Lees alles over Love is Blind

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 9

De Mexicaanse boeven hebben de eerste plaats weten te ‘stelen’ van When Calls the Heart. De lijst met meest populaire titels op Netflix is weer eens flink door elkaar geschud en er zijn deze week opvallend veel nieuwkomers.

Lees alles over de populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

DC Legends of Tomorrow (4 seizoenen + S05E06) Actie 2020 7.0
The Flash (5 seizoenen + S06E13) Actie 2019 8.1
Love Is Blind (1 seizoen) Reality 2020
Altered Carbon (2 seizoenen) Sci-Fi 2018
Followers (1 seizoen) Drama 2020
Pokémon Mewtwo Slaat Terug – Evolutie Kinderen 2019 6.3
The Trials of Gabriel Fernandez (1 seizoen) Docu 2020 8.5
Gbomo Gbomo Express Drama 2015 5.1
The Arbitration Drama 2016 7.0
When Love Happens Romance 2014 5.9
Riverdale (3 seizoenen + S04E14) Drama 2019 7.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?