Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix verwijdert Marvel-profielfoto’s, The Crown-actrice doet opvallende uitspraak

Netflix verwijdert in aanloop naar het verwijderen van de Marvel-series van Netflix alvast de profielafbeeldingen van de karakters uit zijn archief. Daarnaast heeft Erin Doherty, de actrice uit The Crown, een opvallende uitspraak gedaan over prinses Anne.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix verwijdert Marvel-profielfoto’s

Is Jessica Jones, Daredevil of Luke Cage plots verdwenen als je profielfoto op Netflix? Dat kan maar zo kloppen. Vanaf 1 maart verdwijnen de Marvel-series uit het aanbod van Netflix en nu alvast heeft de streamingdienst de profielafbeeldingen verwijderd. Gelukkig kun je wel nog kiezen uit heel wat andere bekende Netflix-karakters. Denk aan de castleden van Stranger Things, The Witcher of La Casa de Papel.

The Crown-actrice doet opvallende uitspraak

Erin Doherty, verantwoordelijk voor de rol van de Britse prinses Anne in The Crown, heeft een opvallende uitspraak gedaan over de prinses. “Als Anne wist welke deals je er kunt krijgen, dan zou ze erheen gaan om flippers te halen. Je weet wel, om de zee in te gaan! Flippers, ovenschalen, schoenen: je kunt er van alles krijgen.” Zelf gaat ze ook graag naar de supermarkt. “Ik was gewoon inkopen aan het doen, ik weet niet wat er interessant aan is.”

Méér Peaky Blinders op komst met spin-offs: “Slechts het begin”

Peaky Blinders seizoen 6 gaat vandaag in première op de BBC en komt hoogstwaarschijnlijk over een paar maanden naar Netflix. Daarna wordt er nog een film gereleaset, zo weten we al, maar is dat dan het einde van het verhaal?

Lees alles over Peaky Blinders

Ozark seizoen 4B komt veel sneller dan gedacht

Het laatste deel van Ozark komt veel sneller naar Netflix dan verwacht. Zoals in de teaser van de releasedatum ook wordt vermeld: The end arrives sooner than you think. Eind april komt Ozark seizoen 4B namelijk al op Netflix.

Lees alles over Ozark

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?