Netflix Daily

Netflix Daily: Poster The 100 seizoen 6, trailer The Protector seizoen 2

The Protector Netflix

De poster van The 100 seizoen 6 is verschenen. Daarnaast is de nieuwe film I’m Thinking of Ending Things aangekondigd en is de trailer van The Protector seizoen 2 verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Poster The 100 seizoen 6 verschenen

Het wachten op The 100 seizoen 6 is in volle gang. Alles wijst erop dat deze week de trailer van het zesde seizoen naar buiten wordt gebracht. Om het wachten alvast te verzachten is nu de poster voor seizoen 6 alvast verschenen. Daarin staan veel verwijzingen naar dingen die we in het zesde seizoen mogen verwachten.

The 100 seizoen 6 poster

Nieuwe film I’m Thinking of Ending Things aangekondigd

Netflix heeft de nieuwe film I’m Thinking of Ending Things aangekondigd. Hoofdrollen in de film zijn er voor Toni Collette, Jesse Plemons, Jessie Buckley en David Thewlis. De dramafilm laat zien hoe een vrouw probeert uit te vinden hoe ze het met haar vriend kan uitmaken om haar leven opnieuw vorm te geven.

Deze films en series komen in april

April is in aantocht en de nieuwe maand brengt weer heel wat moois mee op Netflix. Zo kunnen we rekenen op Sabrina seizoen 2, Quicksand, Black Summer en nog veel meer. Ook komen in april de films Spider-man: Homecoming en Wonderwoman.

Lees alles over de nieuwe titels in april

Trailer Quicksand verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van Quicksand naar buiten gebracht. Quicksand is de eerste Zweedse crimeserie van Netflix. Het eerste seizoen verschijnt op 27 maart op Netflix en de trailer belooft nu al heel veel.

Lees alles over Quicksand

Trailer The Perfect Date gelanceerd

Naast de trailer van Quicksand is nu ook een trailer verschenen van The Perfect Date. De romcom heeft hoofdrollen voor Noah Centineo en Riverdale-actrice Camila Mendes. Vanaf 12 april is de film te bekijken op Netflix.

Lees alles over The Perfect Date

Trailer The Protector seizoen 2

Netflix heeft met The Protector een succesvolle Turkse Original geproduceerd en binnen no time kunnen we al aan de slag met seizoen 2. Een trailer van dat tweede seizoen is nu online geplaatst op YouTube. Alle nieuwe afleveringen worden op 26 april toegevoegd.

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren