Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste blik op Hard Cell van Catherine Tate, eerbetoon Bob Saget naar Netflix

Netflix heeft een eerste blik gegeven op Hard Cell van Catherine Tate. Vroeger was te zien in The Office, maar nu is ze aan de slag gegaan met haar eigen mockumentary. Ondertussen heeft Netflix ook laten weten dat er een speciaal eerbetoon aan Bob Saget naar Netflix komt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste blik op Hard Call van Catherine Tate

Netflix heeft een eerste blik gedeeld op Hard Cell. De nieuwe serie, afkomstig van Catherine Tate (The Office), komt op 12 april naar Netflix. De mockumentary speelt zich af in een gevangenis voor vrouwen, waar Laura Willis de boel eens flink om wil gooien. Ze vindt dat creativiteit een grotere rol moet spelen tijdens rehabilitatie. Ze laat de vrouwen dan ook oefenen voor een musical. Je ziet hieronder alvast de eerste beelden.

Eerbetoon Bob Saget naar Netflix

Netflix brengt een speciaal eerbetoon aan Bob Saget. Een aantal sterren, waaronder Jim Carrey en Chris Rock, is recent bij één gekomen om een eerbetoon te brengen aan Saget. Nu is duidelijk geworden dat dat eerbetoon in juni naar Netflix komt. De acteur overleed op 9 januari op 65-jarige leeftijd.

Archive 81 na één seizoen al gecanceld

Een domper voor kijkers van Archive 81. Deze horror dramaserie werd onder meer in Nederland goed ontvangen, toch is nu twee maanden na de release besloten om de serie te cancellen. Daardoor blijft het bij één seizoen en dat is toch wel zeer verrassend.

Lees alles over Archive 81

Wie is Marc Pilcher uit eerbetoon Bridgerton seizoen 2?

Wie is Marc Pilcher uit eerbetoon Bridgerton seizoen 2? Het tweede seizoen van Bridgerton brengt een eerbetoon aan Marc Pilcher. Hij vertolkte in het verleden een belangrijke rol voor de serie, maar overleed vorig jaar. Wie is Marc Pilcher, wat betekende hij voor Bridgerton en hoe is hij overleden?

Lees alles over Marc Pilcher

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Transformers: BotBots (1 seizoen) Kinderen 2022 6.0 2022-03-27

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?