Netflix Daily

Netflix Daily: Michelle Obama’s Becoming naar Netflix, trailer Unbreakable Kimmy Schmidt

Michelle Obama heeft aangekondigd dat de documentaire Becoming naar Netflix komt. De eerste beelden zijn inmiddels verschenen. Daarnaast is de trailer van de interactieve afsluitende film van Unbreakable Kimmy Schmidt verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Michelle Obama kondigt Becoming aan

Michelle Obama maakte via Twitter bekend dat de documentaire Becoming naar Netflix komt. In de serie volgen we Obama tijdens haar boektournee na het verschijnen van het boek Becoming. “Ik ben verheugd om te delen dat Netflix op 6 mei Becoming zal uitbrengen, een documentaire geregisseerd door Nadia Hallgren, die de verhalen deelt van de geweldige mensen die ik ontmoette na de release van mijn memoires. In deze moeilijke tijd hoop ik dat je wat inspiratie en vreugde zult vinden in deze film”, aldus Michelle Obama. Hieronder alvast een first look.

Trailer interactieve film Unbreakable Kimmy Schmidt verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van de interactieve film van Unbreakable Kimmy Schmidt. De serie keert nog één keer terug voor een afsluitende film. In de film bepaalt de kijker zelf het verloop van het verhaal. Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. The Reverend, met een rol voor Daniel Radcliffe, verschijnt op 12 mei op Netflix.

When Calls the Heart verlengd met een achtste seizoen

Ondanks de hobbels op de weg gaat When Calls the Heart onverminderd verder. Tijdens de seizoensfinale is door hoofdactrice Erin Krakow bekendgemaakt dat er in 2021 een achtste seizoen van de Hallmark-serie zal komen.

Lees alles over When Calls The Heart

Blaast Netflix ook Toy Boy nieuw leven in met tweede seizoen?

Met Toy Boy heeft Netflix opnieuw een Spaanse hitserie te pakken. De streamingdienst gooide al hoge ogen met onder meer La Casa de Papel en nu blijkt dat die serie en Toy Boy misschien wel meer op elkaar lijken dan eerder gedacht. Opmerkelijk genoeg scoorden beide series in het begin in Spanje niet heel goed, maar zijn ze op Netflix volledig opgeleefd. Nu is het de vraag of er van Toy Boy ook een vervolg komt.

Lees alles over Toy Boy

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Last Dance (S01E04) Docu 2020
Never Have I Ever (1 seizoen) Komedie 2020
Late Night Komedie 2019 6.5
Vault Actie 2019 5.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?