Netflix Daily

Netflix Daily: Master of None seizoen 3 naar Netflix, trailer Quién Mató a Sara

Master of None is binnenkort terug met een derde seizoen op Netflix. De officiële trailer is inmiddels verschenen. Daarnaast is er ook meer bekend over het tweede seizoen van Quién Mató a Sara. Ook de officiële trailer daarvan is inmiddels een feit.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Master of None seizoen 3 in aantocht op Netflix

De met een Emmy Award bekroonde serie Master of None keert spoedig terug voor zijn derde seizoen. Seizoen 3 komt op 23 mei naar Netflix. In de serie draait het om de relatie tussen Denise en haar partner Alicia. Aziz Ansari is verantwoordelijk voor de regie voor seizoen 3.

Trailer Quién Mató a Sara seizoen 2 verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van Quién Mató a Sara seizoen 2 gelanceerd. Het tweede seizoen komt al op 19 mei naar Netflix. De serie draait om een mysterieus lichaam dat in de achtertuin van Alex wordt gevonden. Daardoor lijkt hij teruggestuurd te worden naar de gevangenis. Tegelijkertijd vindt hij informatie die hem doet geloven dat zijn zus niet was wie hij echt dacht. Zal hij in staat zijn om wraak te nemen?

Verwijderalarm: 56 titels gaan niet mee naar mei

Het einde van de maand is weer in zicht en dat heeft zoals altijd een flinke schoonmaak tot gevolg in het Netflix aanbod. Het Netflix Verwijderalarm heeft nu dan ook 69 films en series op de nominatie om te vertrekken, waarvan er 56 nog voor het verstrijken van april zijn verdwenen.

Lees alles over het Verwijderalarm

Maker You noemt derde seizoen ‘verdomd waanzinnig’

De opnames van het derde seizoen van You zitten er inmiddels op. Door de coronapandemie was het een flinke uitdaging om de opnames rond te krijgen. Showrunner Sera Gamble heeft na afloop van de opnames een aantal posts gedeeld op social media. Daarin liet ze weten wat fans mogen verwachten van seizoen 3 van You.

Lees alles over You

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Luis Miguel – The Series (1 seizoen + S02E03) Drama 2018 8.1 2021-04-27
Toet Toet! Cory Carson (4 seizoenen) Kinderen 2020 2021-04-27
Fatma (1 seizoen) Drama 2021 2021-04-27

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?