Netflix Daily

Netflix Daily: The Crown tegengewerkt door Brits koningshuis, indrukwekkende cast voor Schwarzenegger-serie

Het Britse koningshuis schijnt The Crown tegengewerkt te hebben. Het wil voorkomen dat het vijfde seizoen wordt opgenomen. Ondertussen begint ook de cast van de nieuwe spionage-avonturenserie van Arnold Schwarzenegger vorm te krijgen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Crown tegengewerkt door Brits koningshuis

Het Britse koningshuis schijnt The Crown tegengewerkt te hebben. Tina Brown, die zelf ooit werkte als redacteur van Vanity Fair, schrijft dat de Britse koninklijke familie doet ‘wat ze maar kunnen’ om ervoor te zorgen dat The Crown seizoen 5 niet opgenomen wordt. “Als ze dat kunnen, weerhouden ze The Crown ervan om op te nemen op locaties waar zij invloed kunnen uitoefenen. Zo weigerde Eton College hen daar te laten filmen, wat ongetwijfeld gedraaid zou hebben om het erkennen van de gevoelens van William. En dat wilden ze niet, ze hebben het duidelijk gemaakt niet blij te zijn en dat ze niet willen helpen.” In seizoen 5 draait het om de scheiding van Diana en Charles en het plotselinge overlijden van Diana.

Indrukwekkende cast voor Schwarzenegger-serie

De cast van de nieuwe spionage-avonturenserie van Arnold Schwarzenegger begint vorm te krijgen. In de serie draait het om Luke (Schwarzenegger) en zijn dochter Emma (Monica Barbao) die erachter komen dat ze elk al jaren in het geheim als CIA-agenten werken. Het stel komt er al snel achter dat hun hele relatie een leugen is geweest en dat ze elkaar helemaal niet zo goed kennen. Het is nu aan hen om samen te werken. De cast bestaat uit Travis Van Winkle, Milan Carter, Fortune Feimster, Barbara Eva Harris, Jay Baruchel, Gabriel Luna, Aparna Brielle, Fabiana Udenio en Andy Buckley.

Raising Dion na twee seizoenen gecanceld

De serie Raising Dion is door Netflix gecanceld. Na twee seizoenen is er een punt achter gezet. De door Michel B. Jordan geproduceerde superhelden dramaserie. Het goed ontvangen eerste seizoen kon geen krachtig vervolg worden gegeven.

Lees alles over Raising Dion

Ryan Gosling en Chris Evans in The Gray Man: Vanaf juli op Netflix

The Gray Man is de volgende grote film die Netflix gaat lanceren. Onder leiding van de broers Joe en Anthony Russo schitteret een topcast van onder andere Ryan Gosling, Billy Bob Thornton, Chris Evans en Ana de Armas vanaf 13 juli in een selectie Nederlandse bioscopen. Negen dagen later zal de thriller ook te zien zijn op Netflix.

Lees alles over The Gray Man

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Bullsh*t the Gameshow (1 seizoen) Quiz 2022 2022-04-27
Silverton Siege Drama 2022 2022-04-27
The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes Docu 2022 2022-04-27
365 Days: This Day Romance 2022 2022-04-27

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?