Netflix Daily

Netflix Daily: Zo kwamen makers Undercover terecht in Breda

Undercover Netflix

Ronald de Bruijn heeft opnames van Undercover gehad in zijn huis in Breda en reageert op hoe dat tot stand kwam. Daarnaast is er een nieuwe Arabische serie aangekondigd, is de trailer van de anime-serie 7SEEDS verschenen en wordt er openhartig gesproken over een Hellboy-serie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eigenaar huis reageert op opnames Undercover

Op maandag hebben opnames van Undercover plaats gevonden in het Ginneken in Brabant. Voor de serie is gekozen van het huis van Ronald de Bruijn. “In december lag ineens een brief op de deurmat. Of ik het zag zitten dat ze hier opnames kwamen maken. Nou, dat was me wat”, vertelde De Bruijn aan BN/De Stem. De makers kwamen bij De Bruijn uit nadat ze een paar keer langs zijn huis waren gereden.

Nieuwe Arabische serie van Netflix: Paranormal

Netflix heeft een nieuwe Arabische serie aangekondigd. Het gaat om Paranormal, gebaseerd op een bestseller van Ahmed Khaled Tawfik. De serie speelt zich af in de jaren ’60 en is gevuld met mysterie en spanning en volgt de avonturen van het paranormale hoofdpersonage Dr. REfaat Ismail, een hematoloog die geconfronteerd wordt met een reeks bovennatuurlijke gebeurtenissen.

Tekenaar reageert op geruchten over Hellboy-serie

Fans van Hellboy vragen massaal om een serie waarin hun superheld centraal staat. De laatste tijd gingen tenslotte geruchten dat Netflix met een serie aan de slag zou zijn. Tekenaar Mike Mignola heeft nu gereageerd en laten weten niets af te weten van een serie over Hellboy. Hij sluit echter niet uit dat er in de toekomst wel gewerkt gaat worden aan een Hellboy-serie.

Trailer 7SEEDS verschenen

Netflix heeft de officiële trailer naar buiten gebracht van het eerste deel van 7SEEDS. Het eerste deel is vanaf 28 juni te bekijken op Netflix en vertelt het verhaal van Natsu die ontwaakt in een postapocalyptische wereld. Dan ontdekt ze dat ze cryogeen is ingevroren om de toekomst van de mensheid te redden.

Het nieuwe aanbod van maandag:

Titel Genre Jaar IMDb
The 100 (5 seizoenen +S06E04) Sci-Fi 2019 7.8
Phi (2 seizoenen) Thriller 2017 8.0
After Porn Ends Docu 2012 5.7
Historical Roasts (1 seizoen) Stand-up 2019
De Smurfen 2 Familie 2013 5.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren