Netflix Daily

Netflix Daily: Terrace House geannuleerd, nieuwe serie Stateless aangekondigd

Hana Kimura Terrace House

Het is over en uit voor Terrace House Tokyo. De productie van de show is geannuleerd na de dood van Hana Kimura. Netflix heeft daarnaast een nieuwe limited serie aangekondigd onder de naam Stateless.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Productie Terrace House gecanceld na overlijden Hana Kimura

Terrace House Tokyo 2019-2020 is geannuleerd. Fuji TV heeft na de dood van Hana Kimura ervoor gekozen om niet verder te gaan met de serie. De doodsoorzaak van Kimura is nog niet bekendgemaakt, maar het gerucht gaat dat ze zelfmoord heeft gepleegd nadat ze het slachtoffer werd van cyberpesten.

Nieuwe limited serie Stateless aangekondigd

Netflix heeft de eerste beelden gelanceerd van Stateless. De limited serie gaat over vier vreemdelingen. Zo maken we kennis met een stewardess die op de vlucht slaat voor een sekte, een Afghaanse vluchteling, een jonge vader en een bureaucraat die een schandaal probeert te bedwingen. Ze komen samen in een immigratiedetentiecentrum in het midden van de Australische woestijn.

Deze films en series komen in juni op Netflix

De maand juni wordt een absolute knaller van een maand voor de fans van series. En niet alleen de diverse thriller, actie, drama, komedie en romances. Maar ook de realityfans kunnen hun hart echt gaan ophalen.

Lees alles over nieuw in juni

8 Prangende vragen voor White Lines seizoen 2

Op 15 mei 2020 was het dan eindelijk zover: White Lines werd gereleased op Netflix. Alleen al doordat de maker Alex Pina (La Casa de Papel) is, waren de verwachtingen hooggespannen. En dat bleek terecht, want White Lines was een groot succes en velen kijken al uit naar het vervolg, waarin nog een hoop losse eindjes vastgemaakt zullen worden. Dit zijn 8 prangende vragen voor White Lines seizoen 2.

Lees alles over White Lines

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Ya No Estoy Aqui Drama 2019 7.4
Midway Actie 2019 6.7
Jeffrey Epstein: Filthy Rich (1 seizoen) Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren