Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe gezichten in Selling Sunset, eerste Russische Original aangekondigd

Het nieuwe seizoen van Selling Sunset is onderweg naar Netflix. In dat seizoen maken we kennis met een aantal nieuwe gezichten. Daarnaast is de eerste Russische Original in aantocht naar Netflix. HEt gaat om Anna K, gebaseerd op het boek Anna Karenina.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe gezichten in Selling Sunset seizoen 4

Het vierde seizoen van Selling Sunset neemt een aantal nieuwe gezichten met zich mee. Netflix heeft bekendgemaakt dat we in seizoen 4 kennismaken met Vanessa Villela en Emma Herman. Villela is een Mexicaans-Amerikaanse ster die zich tegenwoordig in vastgoed begeeft. Hernan is een entrepreneur die een interessante geschiedenis heeft met de dames.

Eerste Russische Original aangekondigd: Anna K

Netflix heeft de eerste Russische Original aangekondigd. Het gaat om ANNA K, een dramaserie die het hedendaagse verhaal van de klassieke roman ‘Anna Karenina’ van Tolstoj vertelt. De serie speelt zich af in het moderne Rusland, waar socialite Anna Karenina, de vrouw van de toekomstige gouverneur van Sint-Petersburg, een liefdesrelatie aangaat met de charmante en schatrijke Vronsky. Hun affaire loopt al snel uit de hand waardoor hun familiebanden en sociale relaties op het spel komen te staan. Het verhaal speelt zich af tussen het wereldse Moskou, het historische Sint-Petersburg en het ruige platteland van Rusland.

Cobra Kai onthult bad guy voor seizoen 4: Terry Silver

Netflix heeft zojuist een teaser gereleaset van Cobra Kai seizoen 4! Het vierde seizoen van de Karate Kid-serie verschijnt nog in 2021, en zoals voorspeld, maakt bad guy Terry Silver een comeback om John Kreese te helpen.

Lees alles over Cobra Kai

Deze films en series komen in juni op Netflix

De zomer op Netflix begint in één woord fantastisch! De afgelopen maanden was duidelijk merkbaar dat veel producties vertraging hadden opgelopen en het nieuwe aanbod wat karig was. Dat is nu wel anders, want de films en series komen in hoge snelheid op je af.

Lees alles over de nieuwe films en series

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Flash (6 seizoenen + S07E11) Actie 2021 8.1 2021-05-27
Ragnarok (2 seizoenen) Drama 2021 7.5 2021-05-27
Blue Miracle Bio 2021 2021-05-27
Soy Rada: Serendipity Stand-up 2021 2021-05-27
Eden (1 seizoen) Kinderen 2021 2021-05-27
S.W.A.T: Under Siege Actie 2017 2021-05-27

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?