Netflix Daily

Netflix Daily: Terugkeer Full House en Community-film op komst?

Fans van Full House en Fuller House mogen hopen op een nieuwe reeks. John Stamos zou namelijk graag een prequel van de reeks zien om erachter te komen wat er in Full House gebeurde. Daarnaast denkt Alison Brie aan een Community-film op Netflix en zijn er achter de schermen beelden verschenen van Black Mirror.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Komt er een prequel van Full House?

Fans van Fuller House kregen onlangs te horen dat het vijfde seizoen van de reeks de laatste wordt. Zij hoeven echter nog niet getreurd te zijn. John Stamos, die voor de originele serie en spin-off in de huid kroop van Uncle Jesse, ziet toekomst voor de reeks. Niet als nieuw seizoen, maar een prequel van de reeks. “Ik ben geïnteresseerd in wat er voor Full House gebeurde. Die show brengt veel energie met zich mee. De show heeft veel geluk gebracht, dus zo makkelijk gaat het niet neer. Dat laat ik niet toe”, aldus Stamos.

Alison Brie wil Community film op Netflix

Het is inmiddels vier jaar geleden dat Community tot een eind is gekomen. Als het aan Alison Brie ligt, komt er echter een vervolgfilm op Netflix. De actrice kroop voor de serie in de huid van Annie Edison: “Ik denk dat ik terug zou keren. Gaan we een film maken? Het voelt voor mij dat als we ooit een Community film gaan maken, dat hij dan gemaakt moet worden voor Netflix.”

La Casa de Papel nu al vernieuwd voor vierde seizoen

Nog voordat het derde seizoen te bekijken is bij Netflix is al duidelijk dat La Casa de Papel terugkomt met een vierde seizoen. De opnames daarvan zijn direct van start gegaan toen de opnames voor seizoen 3 klaar waren. In augustus is het vierde seizoen volledig opgenomen. Het verhaal van seizoen 4 is nog niet bekend.

Lees alles over La Casa de Papel seizoen 4

Wat vind jij de beste nieuwe titels van juni?

De maand juni is alweer bijna voorbij. Een mooi moment om de balans op te maken en te kijken naar wat afgelopen maand allemaal op Netflix is verschenen. Aan jullie de kans om te laten horen wat jullie de beste nieuwe titels van juni vonden. Met voldoende keus in de categorieën series, films en documentaires.

Kies de beste titels van juni

Achter de schermen bij Black Mirror seizoen 5

Netflix heeft via YouTube verschillende video’s gedeeld waarin kijkers een kijkje achter de schermen krijgen. Zo komen ze alles te weten over de afleveringen Smithereens en Striking Vipers. Ook is een video verschenen waarin het draait om de casting van Miley Cyrus als Ashley O.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Abyss (S01E14) Drama 2019
The Equalizer Actie 2014 7.2
Deliver Us From Evil Horror 2014 6.2
Daniel Sosa: Maleducado Stand-up 2019
ANIMA Muziek 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?