Netflix Daily

Netflix Daily: Win je eigen restaurant en Liebes Kind volgende Duitse succes?

Er komen veel succesvolle titels uit Duitsland, is Liebes Kind de volgende? Met Five Star Chef duikt Netflix weer de keuken in met de beste chefs ter wereld. En de grootste hoofdprijs

Liebes Kind de volgende Duitse kraker?

Duitse films en series doen het de laatste jaren erg goed op Netflix. De crimeserie Schlafende Hunde doet het momenteel uitstekend en vliegt door de toplijsten. Wordt Liebes Kind de volgende? Deze limited serie draait het om Lena. Wanneer ze ontsnapt aan de man die haar in zijn macht heeft en diezelfde avond haar ouders aankomen in het ziekenhuis, komt de ware omvang van haar gruwelijke situatie aan het licht. Vanaf 7 september is Liebes Kind te zien op Netflix, op een trailer is het nog even wachten.

Win je eigen restaurant in Five Star Chef

Er zijn heel wat kookwedstrijden geweest op televisie, maar was de prijs ooit zo hoog. In Five Star Chef kun je namelijk je eigen restaurant winnen. De winnaar van de competitie mag aan de slag in het beroemde Langham Hotel. Vanaf 14 juli is de strijd om deze felbegeerde klus te zien.

Netflix is razendsnel: Extraction 3 nu al aangekondigd

Eigenlijk was het de bedoeling dat de actiefilm Extraction maar één deel zou krijgen op Netflix, maar dat werd overdonderd door het succes van het spektakel. Er werd een tweede deel aangekondigd, dat inmiddels te bekijken is. En nu weten we dat er ook een Extraction 3 komt!

Lees alles over Extraction 3

Deze personages keren terug in Squid Game 2 én eerste beelden The Challenge

Het is lange tijd stil geweest rondom Squid Game, daar komt het komende jaar verandering in. De realityversie van Squid Game: The Challenge verschijnt dit najaar. En er wordt hard gewerkt aan het tweede seizoen.

Lees alles over Squid Game

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?