Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix lanceert eerste beelden Cooking with Paris en Untold

De eerste beelden van de kookshow van Paris Hilton zijn verschenen. Cooking with Paris komt op 4 augustus naar Netflix. Daarnaast komt de nieuwe documentaireserie Untold eraan op Netflix. Die serie gaat op 10 augustus van start.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste beelden Cooking With Paris verschenen

De kookshow van Paris Hilton komt eraan. Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Cooking With Paris. Vanaf 4 augustus zijn de afleveringen van de Netflix Original te bekijken. Het belooft een waar spektakel te worden, want zij is allesbehalve een geschoolde kok en probeert dat ook absoluut niet te zien. Regelmatig sluit ook een van haar beroemde vrienden aan met onder meer Kim Kardashian West, Demi Lovato en Nikki Glaser.

Netflix kondigt documentaires Untold aan

Untold is in aantocht op Netflix, afkomstig van de makers van Wild Wild Country. De serie gaat op 10 augustus van start op Netflix en neemt ons mee naar verschillende documentaires. Iedere week verschijnt er een nieuwe aflevering. Met onder meer Caitlyn Jenner, Malice at the Palace en Christy Martin.

Komt er een Virgin River kerstspecial?

Virgin River is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de hitseries van Netflix. Inmiddels zijn we al drie seizoenen verder en is het wachten tot Netflix duidelijk maakt dat er ook een vierde seizoen komt van de romantische dramaserie. Grote series krijgen echter ook regelmatig een kerstspecial. Dat gebeurde onder meer al bij Friends en How I Met Your Mother. De grote vraag is nu of we in de toekomst mogelijk ook een Virgin River kerstspecial kunnen verwachten.

Lees alles over Virgin River

Fear Street part 4? “Met 159 boeken is een heel universum mogelijk”

De Fear Street trilogie heeft ons een afgerond verhaal opgeleverd, maar dat wil niet zeggen dat er geen vervolg komt. Er zijn namelijk krankzinnig veel boeken over Fear Street geschreven door R.L. Stine. Daarnaast laat de post credits alle ruimte om verder te borduren op het verhaal.

Lees alles over Fear Street

Het nieuwe aanbod van gisteren:

How to Sell Drugs Online: Fast (3 seizoenen) Komedie 2021 7.9 2021-07-27
Mighty Express (4 seizoenen) Kinderen 2021 4.9 2021-07-27
Plastic Cup Boyz: Laughing My Mask Off! Stand-up 2021 2021-07-27

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?