Netflix Daily

Netflix Daily: Ashton Kutcher nostalgisch door Netflix, trailer Pinokkio

Ashton Kutcher is flink nostalgisch geworden op de set van That ’90s Show, de Netflix-reboot van That ’70s Show. Daarnaast presenteert de streamingdienst een nieuwe trailer van de aankomende Pinokkio-film, een project van Guillermo del Toro!

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix presenteert trailer Pinokkio

Iedereen kent Pinokkio wel, de originele film van Disney dan in ieder geval. Maar wist jij al dat Netflix binnenkort met een hervertelling komt, gemaakt door Guillermo del Toro? De houten knul (met groeiende neus als hij liegt) komt aankomende december naar de streamingdienst, maar dan geheel in een nieuw jasje gestoken. En Del Toro is natuurlijk niet zomaar iemand, want deze filmmaker heeft een Oscar op zak. Goed, hieronder kun je de gloednieuwe Pinokkio-trailer checken!

Comeback Ashton Kutcher in That ’70s Show

That 70’s Show maakte Ashton Kutcher groot, maar de Hollywood-acteur is echt niet vergeten waar hij vandaan komt. In de aankomende Netflix-reboot (That ’90s Show)  van de iconische serie kruipt hij wederom in de huid van zijn personage Kelso en hij heeft al eventjes op de set vertoefd: “Het was echt nostalgisch om weer op de set te zijn. Het zijn allemaal dezelfde mensen die That ’70s Show hebben gemaakt, dus het was behoorlijk bizar.”

Jonathan Bailey (Anthony) wilde eigenlijk andere rol in Bridgerton

Jonathan Bailey speelde een hoofdrol in het tweede seizoen van Bridgerton. Het tweede seizoen draaide tenslotte om Anthony Bridgerton, een rol die werd vertolkt door Bailey. Ondanks dat hij door fans van het programma in het hart is gesloten, wilde Bailey zelf liever een andere rol spelen: die van Simon, de Duke of Hastings. Daarover vertelt hij in een interview, dat je kunt lezen door op de onderstaande link te klikken.

Lees alles over Bridgerton

‘Mel Monroe’ doet bekentenis over Virgin River seizoen 4

In de seizoensfinale van Virgin River seizoen 4 wordt duidelijk dat Charmaine toch niet zwanger blijkt te zijn van Jack. Jack is dus niet de vader van de tweeling. De baby van Mel blijkt juist wel van Jack te zijn en niet van Mark. Maar eigenlijk hadden de showrunners een heel ander verhaal in gedachten. Daar ging actrice Alexandra Breckenridge (Mel) echter niet mee akkoord!

Lees alles over Virgin River seizoen 4

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Car Masters: Rust to Riches (4 seizoenen) Reality 2022 8.8 2022-07-27
Dream Home Makeover (3 seizoenen) Reality 2022 5.6 2022-07-27
Rebelde (2 seizoenen) Drama 2022 6.2 2022-07-27
Pipa Actie 2022 2022-07-27
The Most Hated Man on the Internet Docu 2022 2022-07-27

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?