Netflix Daily

Netflix Daily: Eeuwenoude vampier en trailer over Johnny Depp

Een eeuwenoude vampier gaat aan de slag in de film El Conde en er is een trailer verschenen over de documentaire Depp v. Heard.

El Conde over een eeuwenoude vampier in Chili

Regisseur Pablo Larraín was eerder verantwoordelijk voor Jackie en Spencer, nu heeft hij voor Netflix een wel zeer opmerkelijke vampierenfilm gemaakt. El Conde (The Count) heeft namelijk een zeer inhoudelijke boodschap en de vampier in de film zou symbool staan voor het wereldfascisme. De film speelt zich af in Chili waar de vampier al 250 jaar in het geheim leeft. Na die tijd wilde hij een punt zetten achter het eeuwige leven, want hij wil niet dat de wereld hem zal herinneren als een dief. De film debuteert op het filmfestival van Venetië en zal later dit jaar te zien zijn op Netflix.

Trailer van Depp v Heart verschenen

Ook op Netflix zal er een documentaire verschijnen over de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard. Het slepende proces hield 2022 in zijn greep en nu blikt Netflix uitgebreid terug op de zaak. Op 16 augustus zal de docu verschijnen, nu is er alvast de trailer.

Netflix verrast met eerste geleende HBO-serie: Ballers van Dwayne Johnson

In augustus komt er wel een zeer opmerkelijke titel naar Netflix. Het gaat om Ballers, een HBO-serie. De series van HBO staan normaliter op HBO Max en ook voordat deze streamingdienst verscheen werden reeksen zelden tot nooit gelanceerd op andere streamers. Daar komt nu verandering in.

Lees alles over Ballers

Fatal Seduction seizoen 2 binnenkort al op Netflix

Je hebt tegenwoordig Netflix-series in allerlei soorten en maten, uit alle windstreken ook. Wat te denken van Fatal Seduction bijvoorbeeld, afkomstig uit Zuid-Afrika? En juist die show krijgt een tweede seizoen, kondigt de streamingdienst aan.

Lees alles over Fatal Seduction

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (6 seizoenen + S07E16) Drama 2023 7.4 2023-07-27
The Witcher (3 seizoenen) Actie 2023 8.2 2023-07-27
Happiness For Beginners Romance 2023 2023-07-27
Paradise Thriller 2023 7.0 2023-07-27
Hari Ini Akan Kita Ceritakan Nanti Romance 2023 2023-07-27
The Lady of Silence: The Mataviejitas Murders Docu 2023 2023-07-27
The Murderer Crime 2023 2023-07-27

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?