Netflix Daily

Netflix Daily: Robert Pattinson in nieuwe film, F1-docu groot succes

Robert Pattinson, bekend uit Twilight, is te zien in een nieuwe Netflix-film. Daarnaast lijkt de Formule 1-docu nu te zorgen voor een bezoekersrecord voor de Amerikaanse Grand Prix. Tot slot is ook de trailer van de serie Top Boy verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Robert Pattinson in nieuwe Netflix-film The King

Netflix heeft een nieuwe film aangekondigd. Het gaat om The King waarin Robert Pattinson de hoofdrol te pakken heeft. De film draait om Hal, ook wel bekend als Koning Hendrik V. (Timothée Chalamet). Als zijn vader overlijdt, dan is het aan Hal om het koningschap over te nemen. Er zijn aardig wat denken waar hij aan moet wennen. Hieronder is alvast een trailer te zien.

Bezoekersrecord voor Amerikaanse Grand Pix dankzij F1-docu

De Netflix-documentaire over de Formule 1 is een groot succes geworden. Drive to Survive is uiterst populair en gaf abonnees van de streamingdienst een exclusief kijkje achter de schermen. Daarmee lijkt de Formule 1 weer volledig op de kaart gezet, want de Amerikaanse Grand Prix kan rekenen op een waar bezoekersrecord. Alle gereserveerde stoelen waren al in juli uitverkocht. Nu wordt gekeken of er nieuwe tribunes kunnen worden gebouwd.

Franse horrorserie Marianne verschijnt op ‘vrijdag de 13e’

Netflix heeft een nieuwe horrorserie aangekondigd. Het gaat om Marianne dat volgende maand op vrijdag de 13e verschijnt. De serie telt acht afleveringen en gaat over een romanschrijfster die perplex komt te staan als haar gruwzame verhalen echt uitkomen.

Lees alles over Marianne

Netflix test samengestelde afspeellijsten met ‘Netflix Collection’

Netflix draait een nieuwe test om gebruikers van de streamingdienst tips te geven van films en series die ze kunnen gaan kijken. Het gaat om afspeellijsten waarbij gebruikers kunnen kiezen wat goed bij ze past. De test wordt momenteel gedraaid op iOS-toestellen.

Lees alles over Netflix Collection

Trailer Top Boy verschenen

Netflix heeft de eerste officiële trailer van Top Boy naar buiten gebracht. De serie wordt op 13 september toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. De serie vertelt het verhaal van een voormalig drugsbaron. Hoever zou hij gaan om de top te bereiken?

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Trolls: Door Met De Beat (7 seizoenen) Kinderen 2019 5.9
Million Pound Menu (2 seizoenen) Reality 2018 6.3
Jem and the Holograms Drama 2015 4.1
Tenkai Knights (1 seizoen) Anime 2013 7.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?