Netflix Daily

Netflix Daily: Biohackers nu al verlengd, eerste acteurs Vikings bekend

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van de Duitse thrillerserie Biohackers. Daarmee is de reeks razendsnel verlengd. Inmiddels zijn ook de eerste acteurs bekend van Vikings: Valhalla.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Biohackers razendsnel vernieuwd door Netflix

De Duitse thrillerserie Biohackers kan razendsnel rekenen op een vernieuwing. Nadat het eerste seizoen van de reeks op 20 augustus positief is ontvangen heeft Netflix besloten nu al een vervolg te bestellen. In de komende maanden begint de productie van seizoen 2 met opnames in Freiburg en München. “Het is geweldig dat Biohackers doorgaat. Thematisch zal het tweede seizoen ook gaan over morele en ethische kwesties rond biohacking”, aldus maker Christian Ditter.

Eerste acteurs Vikings bekend

De eerste acteurs voor Vikings: Valhalla zijn bekend. In de spin-off van de hoofdreeks zijn rollen weggelegd voor de Duitse actrice Yvonne Mai, Bill Murphy en Ethan Dillon. Van Mai en Murphy weten we al welke rollen ze spelen, namelijk respectievelijk Merin en Odgar. Ondertussen is de casting voor andere rollen in volle gang.

Gomorra-film L’Immortale begin september naar Netflix

Vanaf 1 september kunnen we op Netflix aan de slag met de film L’Immortale. De film geldt als spin-off van Gomorrra en volgt de vroege jaren van Ciro Di Marzio. Het personage heeft een belangrijke rol in de Italiaanse misdaaddramaserie en nu gaan we zien hoe hij uitgegroeid is tot de man die hij nu is.

Lees alles over L’Immortale

Extra Verwijderalarm: 22 films en series gaan niet mee naar september

Zoals aal aangekondigd in het reguliere Netflix Verwijderalarm was er een update aanstaande. Deze is er nu, want de lijst is bekend van films die op de laatste dag van augustus voor het laatst te zien zullen zijn op Netflix.

Lees alles over het Extra Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Aggretsuko (3 seizoenen) Anime 2018
Teenage Mutant Ninja Turtles Actie 2014 5.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?