Netflix Daily

Netflix Daily: Grote twist Too Hot to Handle; Selling Sunset-ster kampt met bloed- en botinfectie

Too Hot to Handle gaat het aankomende seizoen een flinke wijziging ondergaan die alles op zijn kop kan zetten. Selling Sunset-ster Amanza Smith blikt terug op haar spoedopname in het ziekenhuis.

Too Hot to Handle krijgt grote twist

Too Hot to Handle gaat alweer op voor het zesde seizoen. Inmiddels heeft Netflix geen trucjes meer voor handen om ervoor te zorgen dat deelnemers in de val lopen en denken aan een ander programma mee te doen. Daarom komt er nu een grote twist. Lana gaat de wereld in en zoekt juist serie-daters die het over een andere boeg willen gaan gooien.

Amanza Smith blikt terug op ernstige ziekenhuisopname

Het was schrikken deze zomer voor Amanza Smith. De ster uit Selling Sunset werd opgenomen in het ziekenhuis met ondraaglijke rugpijn. Ze bleek een bloed- en botinfectie te hebben. In een interview met People blikt ze terug op de situatie. Onderzoeken wezen uit dat de infectie al naar haar botten waren verspreid en de onderste ruggenwervel begon aan te tasten. “Nog één of twee dagen thuis en je had dood kunnen zijn”, vertelt haar arts haar later. “De dokters en mijn vriend hebben mijn leven gered.” Dankzij een operatie en antibiotica gaat het beter, tot een nieuwe infectie wordt gevonden. Deze was eerst te gevaarlijk om te worden geopereerd, omdat het dichtbij haar aorta en nier zat. Maar uiteindelijk kwam het toch goed. Bekijk hier het hele interview.

Netflix strooit met beelden van én details over Rebel Moon

Rebel Moon is een van de grootste aankomende Netflix-projecten, en misschien wel gewoon het grootste. Regisseur Zack Snyder werkt aan twee Rebel Moon-films en Netflix maakt nu de nodige details over het project bekend, met bijbehorende beelden.

Lees alles over Rebel Moon

Krijgt Suits dan toch een tiende seizoen?

Suits is weer helemaal hot. De serie was natuurlijk al populair, maar die populariteit heeft nu een vlucht genomen omdat de advocatenshow in de Verenigde Staten nu ook op Netflix staat. Suits breekt record na record, maar nu rijst de vraag: wordt de serie dan ook nieuw leven ingeblazen?

Lees alles over Suits

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Gods of Egypt Actie 2016 5.4 2023-08-27
The Uncanny Counter (2 seizoenen) Actie 2023 8.1 2023-08-26
Beau Séjour (2 seizoenen) Thriller 2019 7.7 2023-08-26
Behind Your Touch (1 seizoen) Drama 2023 2023-08-26

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?